Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Thadox

80+ Bronze
Benden sürekli 60 jeton istiyor bende sipariş iade taktiği ile %6 yapıp alışveriş yapıyorum. Bunu 50 jeton yapma yolu nedir? Bide bundan dolayı ban yer miyim?

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Benden sürekli 60 jeton istiyor bende sipariş iade taktiği ile %6 yapıp alışveriş yapıyorum. Bunu 50 jeton yapma yolu nedir? Bide bundan dolayı ban yer miyim?
Banada 2 dir veriyor ilkinde aldim ikinciyi almiyorum süresi bitecek yarın 12 gibi bakalım birdahakine ne vericek

raiju13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bt jj
Birileri bir yerlerden bir şeylerin haberini almadan bir şeyleri üzerine vazife bile değilken dile getirmişken, üstüne bir şeylerin yakın zamanda olması gerektiğine dair beklentisini de ayrıca dile getirmişken(TİM), bir takım bilgileri birilerinin icazeti ve talimatı ile (ANLADINIZ SİZ ONU..) birilerine açıklamış ve en sondaki birileri de nihayetinde biz tüketiciler isek...
Üstüne konu sahibi olarak, dış ticaret alanında oldukça uzman ve bir o kadar iç ve dış bağlantıları mevcut bir ben'in, bu yazıyı konu sayfasında net bilgilerim olmaksızın asla yazmayacağımı da göz önünde tutarsak...
...
Ezcümle kardeşim...
Ben yazdıysam emin olabilirsin :)
(Belki yeni tarifenin uygulanışına dair ülkemizdeki geçerlilik tarihi ve geçiş süresinde devletler arası teamüllerden kaynaklı 3-5 günlük tarihsel farklar oluşabilir...)
Olmamasını, uygulanmamasını ve hatta mümkünse o saçma sapan sınırın derhal kaldırılmasını şiddetle savunan bir ben; bir o kadar da maalesef uygulanmadan evvel haberini aldığım ve edebiyat-ı lügati't küfr içerikleriyle döşendiğim mevcut can sıkıcı hadise ve gelişmeler karşısında başka ne diyebilirim inan bilmiyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam senin iş biraz ortaya karışık olmuş, ilerleyen saatlerde özelden yazayım sana ok?
Olur usta müsait olunca bekliyorum. Zaten bana da karışık geldi bu iş.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2940 Jetonda kalınca ilk siparişi iptal edip ikinci siparişi %6'dan verme durumu hala devam ediyor. Biraz önce yaptım. Aktif olarak devam ediyor.

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak azgın
arkadaşlar 60 jeton geldiği zaman vergisiz 500tllik bir sipariş oluşturun ve sonrasında o sipariş verilince %6 olarak yükseltecektir ardından 500tlye verdiğiniz siparişi iptal edip tekrar jetonlarınızı alın ver 1000tl iade için siparişinizi 50 jetona düşürecektir. Ama %6 olarak güncellemesine dikkat edin.

Oguz...

80+ Bronze
Böyle kaldı yeni wincredit kampanyasıda gelmiyor :(

Ekler

• Screenshot_20250418_040127_Temu.jpg
    Screenshot_20250418_040127_Temu.jpg
    446.8 KB · Hit: 37

Thadox

80+ Bronze
Ne kadar süredir böyle? Bana da bu ekran geliyor hep ama 1-2 saat sonra sanırım yine aktif olup wincredit çarkı çeviriliyor.

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Benimkide bu şekilde kaldi suan kargoya verilmiş olarak güncellendi ama kaldi böyle bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar süredir böyle? Bana da bu ekran geliyor hep ama 1-2 saat sonra sanırım yine aktif olup wincredit çarkı çeviriliyor.
Olabilir ben güncellenince hemen baktım belki ondandir

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
1000 tl üstü ne alınabilir . 22 euroya düşmeden alayım diyorum. yoksa da aj159pro stoğu yapacağım :)

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
Ben bir tane aj pro aldım wincredit ile 1000 kredim şimdi geldi bu kredi ile
https://www.temu.com/goods.html?_bg...ce=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=
Bu miki alicaktim normalde ama tekrar bı wincreditle devam etsemmi dedim onun sayfasında bu mik yok başka mikler var bikac tane ne yapsam acaba
pc üzerinden hesabına gir ve telefonda wincredit ekranı açık kalsın. pc de alacağın ürünü sepetten çıkarıp tekrar ekle. öyle yaparak getirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,619
Üyeler
172,524
Son üye
krai