Benden sürekli 60 jeton istiyor bende sipariş iade taktiği ile %6 yapıp alışveriş yapıyorum. Bunu 50 jeton yapma yolu nedir? Bide bundan dolayı ban yer miyim?
Benden sürekli 60 jeton istiyor bende sipariş iade taktiği ile %6 yapıp alışveriş yapıyorum. Bunu 50 jeton yapma yolu nedir? Bide bundan dolayı ban yer miyim?
Birileri bir yerlerden bir şeylerin haberini almadan bir şeyleri üzerine vazife bile değilken dile getirmişken, üstüne bir şeylerin yakın zamanda olması gerektiğine dair beklentisini de ayrıca dile getirmişken(TİM), bir takım bilgileri birilerinin icazeti ve talimatı ile (ANLADINIZ SİZ ONU..) birilerine açıklamış ve en sondaki birileri de nihayetinde biz tüketiciler isek...
Üstüne konu sahibi olarak, dış ticaret alanında oldukça uzman ve bir o kadar iç ve dış bağlantıları mevcut bir ben'in, bu yazıyı konu sayfasında net bilgilerim olmaksızın asla yazmayacağımı da göz önünde tutarsak...
...
Ezcümle kardeşim...
Ben yazdıysam emin olabilirsin
(Belki yeni tarifenin uygulanışına dair ülkemizdeki geçerlilik tarihi ve geçiş süresinde devletler arası teamüllerden kaynaklı 3-5 günlük tarihsel farklar oluşabilir...)
Olmamasını, uygulanmamasını ve hatta mümkünse o saçma sapan sınırın derhal kaldırılmasını şiddetle savunan bir ben; bir o kadar da maalesef uygulanmadan evvel haberini aldığım ve edebiyat-ı lügati't küfr içerikleriyle döşendiğim mevcut can sıkıcı hadise ve gelişmeler karşısında başka ne diyebilirim inan bilmiyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam senin iş biraz ortaya karışık olmuş, ilerleyen saatlerde özelden yazayım sana ok?
arkadaşlar 60 jeton geldiği zaman vergisiz 500tllik bir sipariş oluşturun ve sonrasında o sipariş verilince %6 olarak yükseltecektir ardından 500tlye verdiğiniz siparişi iptal edip tekrar jetonlarınızı alın ver 1000tl iade için siparişinizi 50 jetona düşürecektir. Ama %6 olarak güncellemesine dikkat edin.