Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Recep
Pil şarj cihazı almak istiyorum da acaba önereceğiniz bir ürün var mı? Alacağımız bu cihazda illa şarj edilebilir piller almamız mı gerekiyor normal pilleri şarj edemez miyiz?

KingDeViL

80+ Bronze
Çarkta denk geldi. Kara yolu olduğu için almadım. İhtiyacı olan varsa diye paylaşıyorum.
1744978404241.png

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Ben almadım tekrar 60 jeton istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stand olmayanlar 8k kullanılmıyor 8k dongle olan şey stand zaten
Bende durum aynı 60 jeton devam

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ömer faruk
Sorun olmaz herhalde ya gruba sormuşsun zaten ben de limit düşmeden alayım o zaman.

Kz Castro ve Castro Pro kulak içi kulaklığı vardı TEMU da. Oyun için nasıl olur bilmem ama ses kalitesinin iyi olduğunu söylüyorlardı. TR fiyatlarına da bakıp alınabilir.
Pro olanını aldım temudan fena değil ama Vader olanı daha güzel hatta wincreditte denk getirirseniz Kz Zs10 pro daha da güzel , bunu yeni aldım daha elime ulaşmadı ama araştırdığım kadarıyla temudan alınabilecek en üst iem şu an bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
Pro olanını aldım temudan fena değil ama Vader olanı daha güzel hatta wincreditte denk getirirseniz Kz Zs10 pro daha da güzel , bunu yeni aldım daha elime ulaşmadı ama araştırdığım kadarıyla temudan alınabilecek en üst iem şu an bu
Kulak üstü kulaklığın var Castro' pro yu kulak içi de bulunsun diye almayı düşünüyorum. Castro Pro nun fiyat aralığında başka öneriniz var mı?

Oguz...

80+ Bronze
Çekim güçleri düşük oluyor.
https://share.temu.com/TJE4mwJM6hA
Bunu aldım dün yeni gelince atarımda uzun sürer gelmesi

Ayda 1 oda sorunlu ürünler ilginç :S
Benim aldığım geldi çekiş gücü araba için yeter evde gırgır niyetinede kullanılır(üflemesi zayıf kalıyır birde giriş kısmı yuvarlak ve geniş olaymış daha iyi olurdu)

Benim aldığım geldi çekiş gücü araba için yeter evde gırgır niyetinede kullanılır(üflemesi zayıf kalıyır birde giriş kısmı yuvarlak ve geniş olaymış daha iyi olurdu)
@Palo DAYI 👑

Palo DAYI 👑

80+ Platinum
Top Bottom