Castro Pro 600 zs10 pro 1150 TL aradadaki fiyat farkı çok he daha uygun bir yerde varsa link atar mısın? Bir de Castro ile Castro Pro arasında çok fark var mı Castro 380 liraymış?
Kulak üstü kulaklığın var Castro' pro yu kulak içi de bulunsun diye almayı düşünüyorum. Castro Pro nun fiyat aralığında başka öneriniz var mı? O fiyat bandının en iyisi o ama az üstüne ekleyip Vader ya da Kz Zs 10 almak çok daha mantıklı bence
bpt instagram hesabında var valla bunlar hakiki o... kendileri üretiyor sanki yurt dışından getirip 5 katı daha pahalıya satıyor kansızlar https://t24.com.tr/haber/tim-baskani-gultepe-acikladi-yurt-disi-alisveris-limiti-22-euro-ya-dusebilir,1233009
forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelden yaz da hatırlayayım unuturum kafa yoğun hala işyerindeyim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Unutursam özelden hatırlatın hocam, artık konu sayfası coştu takibi zor oluyor gözden kaçıyor istekler istemeden..
listede olan şişme koltuğu almayı çok istiyorum ama kediler onu sağlam bırakmayacağı için içimden hiç almak gelmiyor sağlam kalacağını bilsem hiç durmam alırım aşırı rahat bir şeye benziyor
En İyi Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!
listede olan şişme koltuğu almayı çok istiyorum ama kediler onu sağlam bırakmayacağı için içimden hiç almak gelmiyor sağlam kalacağını bilsem hiç durmam alırım aşırı rahat bir şeye benziyor
En İyi Maono MAONO PD200X USB/XLR Dinamik Mikrofon modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!