TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dün müşteri hizmetleriyle didiştim wincredit aktif olmuyor diye. Evdeki diger herkesin hesabinda wincredit aktif. 2 kişide 1000 tl 1 kişide 1600 tl wincredit var. Hepsinin toplamda 5 tane siparisi var benim tek basima 20den fazla siparisim var. Musteri hizmetleri manuel aktif edemeyiz bekleyin denk gelir diyo. Daha ne kadar bekliceksem 3 4 ay oldu en az
kral benim bi hesaba 2 ay sonra 1800 geldi neden bilmiyorum sanırım belli bir süre hesaba girmeyince atıyor diğer hesabıma sürekli 600 atıyor

Hocam katlanır kamp sandalyesi var mı tavsiye ettiğiniz?
Temu dan almışlığım yok 2 yıl önce 3 harfli marketlerden birinden almıştım baya sağlam çıktı halen kullanıyoruz 😀 Eger Temu da aklıma yatan bi ürüne denk gelirsem paylaşırım sizinle

Temu dan almışlığım yok 2 yıl önce 3 harfli marketlerden birinden almıştım baya sağlam çıktı halen kullanıyoruz 😀 Eger Temu da aklıma yatan bi ürüne denk gelirsem paylaşırım sizinle
hocam bu 22 euro muhabbeti geçecek mi bilgin var mı?

Ajazz aj159 prolar 1.118 TL ye çıkmış bi Çinlilerden darbe yemediğimiz kalmıştı o da oldu

Herkese merhabalar,
Ticaret Bakanlığı nın çok yakında kamuoyuna resmi açıklama yapacağı üzere, yurt dışı ithalat rejimine yönelik yasal revize çalışmaları eşiğinde ithalat vergi oranlarında kısmı artış planlanmıştır. Buna göre Çin Halk Cumhuriyeti nden yapılacak ithalat bazlı alışverişlerde üst limit sınırı 22 EU + 3 EU Kargo Ücreti olmak üzere maksimum 25 EU olarak belirlenecektir. Bu itibarla adı sayılan limit üzerinde alışverişlerinizi ivedilikle yapmanızı öneririm. Temu kanadı da 1 hafta içerisinde TR ye ürün satışı listelemelerinde yeniden düzenlemeye giderek ürünleri revize edecektir.
Dolu dolu ve mutlu alışverişleri bütçemize uygun fiyatlarla yapacağımız günleri görebilmemiz umuduyla, iyi alışverişler..

Herkese merhabalar,
Ticaret Bakanlığı nın çok yakında kamuoyuna resmi açıklama yapacağı üzere, yurt dışı ithalat rejimine yönelik yasal revize çalışmaları eşiğinde ithalat vergi oranlarında kısmı artış planlanmıştır. Buna göre Çin Halk Cumhuriyeti nden yapılacak ithalat bazlı alışverişlerde üst limit sınırı 22 EU + 3 EU Kargo Ücreti olmak üzere maksimum 25 EU olarak belirlenecektir. Bu itibarla adı sayılan limit üzerinde alışverişlerinizi ivedilikle yapmanızı öneririm. Temu kanadı da 1 hafta içerisinde TR ye ürün satışı listelemelerinde yeniden düzenlemeye giderek ürünleri revize edecektir.
Dolu dolu ve mutlu alışverişleri bütçemize uygun fiyatlarla yapacağımız günleri görebilmemiz umuduyla, iyi alışverişler..
Yahu tamamen yurtdisi yasağı koysunlar böle yavaş yavaş... daha cok koyuyor.

Herkese merhabalar,
En acil ne alalım reis satış için ürün tavsiyesi alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri