Benim hesaba 2 günde bir 1000 iade 50 jeton veriyor 4 seferdir. Bu 25 avro meselesi çıktığı için fareleri topluyorum. Normalde hiç bakmazdım bile yüzüne de bu gidişle bu fareleri ülkeye sokmak imkansız olacak.
25 avro muhabbeti çıkınca linklerin gelmesi de manidar olmuş

( Bu konuda size katılyorum

...)
Bazı ürünler kampanya sayfasında çıkmıyor diyen arkadaşları da 1 aydır üyeliksiz izliyorum, eğer kampanya ekranında çıkmıyorsa hak ettiği fiyata satılıyordur. %50 iadeden alın onları. Temu yeterince popülariteye zaten sahip yani bedavaya köfte yok. O dönemler 2018 aliexpress'inde kaldı. 1 cent ile drone alıyorduk hey gidi hey

(Bu konuda kuramınıza katılmıyorum

Neticede evet 2008 den bu yana köprülerden çok sular aktı haklısınız. Ancak kampanya ekranında çıkmaması söylediğiniz nedenden değil... TR de de olduğu üzere bazı satıcılar Temu nun bu tarz kampanyalarına katılmamayı tercih edebiliyorlar, bahsettiğiniz ürünler o nedenle kampanya ekranında görüntülenmiyor, bu tercihi yapan satıcıların sayısı aşırı değil, genel itibariyle seçilen ürün bir şekilde wincredit kampanya ekranında görüntülenebiliyor. Ayrıca size aşağıdaki bir üründen link paylaşayım daha iyi anlarsınız, bahsettiğim ürünün Temu bünyesinde farklı satış fiyatları var ve listelediğinizde en düşük fiyatın 20.04.2025 tarihi itibariyle 324,65 TL olduğunu göreceksiniz. Bu ürünü wincredit kampanyasında da dip fiyattan 2 kez aldım ve halen de görüntülenebiliyor

İsterseniz farklı örnekler de paylaşabilirim
Son olarak %50 kampanyasını tavsiye etmişsiniz fakat o kampanyada bu ürün listelense ve birkaç ürünle 1000 TL üstü vergi hariç alışveriş yaptığınızı varsaysak bile geri iade kredisi maksimumda 510 TL + 15-20 TL kendi takdiri dahil 530 TL gibi bir rakam oluyor. Üstelik bu geri iadeyi size her gün 1 parça olacak şekilde 7 taksitte 7 günde veriyor ve her gün verdiği kredi tutarının belli bir deadline ı var, o süreyi geçirirseniz kuponunuz yanıyor ve üstelik 7 gün bekleyip 500 küsur TL iade için sabırla beklemektense 1000 TL krediyi tek parçada birkaç gün sonrasında hemen alıp kullanmak daha mantıklı kaçar...
2018 benim açımdan da özel bir yıldır

Firmamız üzerinden Ali Baba dan kurumsal alımla Çin Halk Cumhuriyeti nden ilk kez 5 konteyner ürün getirmiştik TR de satış için.. Bahsettiğiniz drone tarzı ürünler de dahil TR içi piyasada çok değişik kalemlerde ürünleri peynir ekmek gibi satmıştık

Dediğiniz gibi mazi eskide kaldı ama unutmamak lazım ki ticaret fırsat işidir, hem bireysel de hem de kurumsal da
Sizi konu başlığımızda daha çok görmek isteriz, fikirleriniz bize değer katar

İyi forumlar