TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Yok hacı ben leşçiyim ucuz neyime yetmiyo :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

68 liği tam 27 inç monitör için.. Diğeri küçük kaçar..
Bence o ambilight degil ama siz bilirsiniz

Şaka bi yana sizin yazdıklarınız sonrasında ucuzu içime sinmedi iptal geçtim Temu kredi verdi üstüne koyup dediğinizi aldım, ben de insanım benim de canım var yaw, bi kere de kendimize oyuncak alıyoruz o da tam olsun dimi ama :D

Şaka bi yana sizin yazdıklarınız sonrasında ucuzu içime sinmedi iptal geçtim Temu kredi verdi üstüne koyup dediğinizi aldım, ben de insanım benim de canım var yaw, bi kere de kendimize oyuncak alıyoruz o da tam olsun dimi ama :D
o fiyat bana da çok normal gelmedi :D üzerindeki kontrolcü zaten 200tl olması lazım en az

Temu bakiyesine iade almıyor :(
Kardeşim hesap yeniyse o hatayı verir. Bende de yeni açtığım hesapta vermişti. Bir kaç kere uygulamayı kapatıp tekrar denedim düzelmedi. Sonra evin wifi ağına bağladığımda temu iade kısmının engeli kalktı. Diğer hesaplarımdan beni tanıdı büyük ihtimal. Sende biraz kurcala.

Hocam simdi ben kendi üzerime sipris geçemiyorum 25 nisandan sonra geçebilirsin diyor sanırım 1 ayda 5 hak o tarihte sıfırlanicak yalnız şöyle bir durum var ben ilk siprisi 14 gun once geçtim yani 1 ay dolmuyor nasil olucak 25 Nisan'dan sonra siparişimi geçsem sorun olurmu bu gümrükte acaba siz bilirsiniz

Hocam simdi ben kendi üzerime sipris geçemiyorum 25 nisandan sonra geçebilirsin diyor sanırım 1 ayda 5 hak o tarihte sıfırlanicak yalnız şöyle bir durum var ben ilk siprisi 14 gun once geçtim yani 1 ay dolmuyor nasil olucak 25 Nisan'dan sonra siparişimi geçsem sorun olurmu bu gümrükte acaba siz bilirsiniz
Ailenden birinin ismini ve tcsini kullan . Veya arkadaşın varsa o da olur .

Ailenden birinin ismini ve tcsini kullan . Veya arkadaşın varsa o da olur .
Onu yapiyorumda sadece bu olayı merak ettim ona gore siparis geçicem tekrardan kendi adima

Olmaz hocam rahat olun... Temu işini garantiye almadan tarih vermiyor.. Ayrıca ürünün sipariş aşamasından sonraki her aşamayı tüketicinin alışveriş haklarını önceden öngörerek lojistiğe iletiyor, Çin den hareket halini bile ona göre ayarlıyor, TR de havalimanında gümrüğe beyanı da aritmetik düzlemde yürütüyor - hatta TR deki lojistik firmasının ürünü gümrükten ne zaman çekeceğine dair çağrıyı da kendisi ayarlıyor, ürünün kaç parçada geleceğine de aynı şekilde karar veriyor.. Yani biz alışverişten sonraki hiçbir durumu müdahale edemiyoruz süreç tamamen Temu nun kontrolünde gidiyor.. bizim ekipten, son 2-3 yıllık süreç içinde belki binlerce bireysel alışveriş yapan bir toplulukta bugüne kadar 1 kez bile şaşmadı bu durum

Ajazz ak820 alacağım 1200 TL civarına satılıyor ama bir satıcı 950 TL civarına satıyor, açıkça ajazz diye belirtmiyor ama yorumlarda ajazz kutusu falan gözüküyor.
1200 tllik ile aynı ürün müdür yoksa iade vs midir
https://share.temu.com/E3GudPsRMTA

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla