Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yılgın At
İkinci hesapta wincredit döngüsünü başlattım. Hayırlı olsun. Bilen arkadaşlara bir kaç sorum olacak:
1. farklı tc ve tcye bağlı ad ile sipariş hakkı alabiliyoruz peki telefon numarası hep aynı olsa sıkıntı oluyor mu?
2. aynı üründen 2 tane almak sıkıntı oluyor mu?
3. aynı ürün değil ama benzeyen, çalışma prensibi aynı ürünlerden fazla almak sıkıntı oluyor mu? teknolojik aletlerle ilgili, tişört vs değil.
4. iki farklı temu hesabında aynı tcyi kullandığımızda sistem "bunlar aynı kişi" diyip promosyonları kesme ihtimali var mı?
5. aylık 5 hak için gümrüğe giriş tarihi mi, "gümrük tamamlandı" ibaresini mi dikkate alıyoruz. örneğin 30 nisanda gümrük teslim alsa 1 mayısta tamamlansa 2 mayısta teslim etse. nisandan mı alıyor hakkı mayıstan mı?

teşekkürler.

nisan ayını 25 siparişle bitirdik, mayıs için 60 sipariş hedefi var.
bir de belediyeye seyyar satıcı olarak başvurmayı planlıyorum daha önce yapan varsa prosedürler nasıl oluyor bileniniz varsa. artık cidden parasal anlamda bittim, eğer bu işi tutturamazsam bir daha bu konuda görülemeyebilirim.

Son düzenleme:

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Musa Topçu
İkinci hesapta wincredit döngüsünü başlattım. Hayırlı olsun. Bilen arkadaşlara bir kaç sorum olacak:
1. farklı tc ve tcye bağlı ad ile sipariş hakkı alabiliyoruz peki telefon numarası hep aynı olsa sıkıntı oluyor mu?
2. aynı üründen 2 tane almak sıkıntı oluyor mu?
3. aynı ürün değil ama benzeyen, çalışma prensibi aynı ürünlerden fazla almak sıkıntı oluyor mu? teknolojik aletlerle ilgili, tişört vs değil.
4. iki farklı temu hesabında aynı tcyi kullandığımızda sistem "bunlar aynı kişi" diyip promosyonları kesme ihtimali var mı?
5. aylık 5 hak için gümrüğe giriş tarihi mi, "gümrük tamamlandı" ibaresini mi dikkate alıyoruz. örneğin 30 nisanda gümrük teslim alsa 1 mayısta tamamlansa 2 mayısta teslim etse. nisandan mı alıyor hakkı mayıstan mı?

teşekkürler.

nisan ayını 25 siparişle bitirdik, mayıs için 60 sipariş hedefi var.
1. sıkıntı olmazz
2. wincreditte aynı üründen alamazsın farklı satıcıda aynı ürünü bulman lazım
3. aynı üründen 5 adet alabilirsin en fazla gümrük sıkıntısı için ama wincredit zaten her üründen 1 tane almana izin veriyor max 2 kere aynı şeyi ekletmiyor
4. ben yaptığımda promosyon kesme vs. olmadı
5. gümrüğe giriş tarihi baz alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yılgın At
1. sıkıntı olmazz
2. wincreditte aynı üründen alamazsın farklı satıcıda aynı ürünü bulman lazım
3. aynı üründen 5 adet alabilirsin en fazla gümrük sıkıntısı için ama wincredit zaten her üründen 1 tane almana izin veriyor max 2 kere aynı şeyi ekletmiyor
4. ben yaptığımda promosyon kesme vs. olmadı
5. gümrüğe giriş tarihi baz alınır
aynı ürün için wincredit içinde değil de gümrük açısından sordum. telefon numarasını da yine gümrük için.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam panelci tel no versene
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tc lazım 😃
Dün baya giremedim hem 23 Nisan aile yoğunluğu hem de işletme işlerimiz nedeniyle.. Kusura bakmayın geç dönüyorum...
Tam olarak anlamadım ne lazım? :)

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Musa Topçu

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Ahmet Taşlıova
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ece
1800tl kredi verdi bana 2 gun once belki yine herkese vermeye baslar🙏🏻
birde ben karayoluyla urun almistim su an gurcistan da ne zaman turkiyeye gelir acaba daha once alan var mi karayoluyla
1745485712690.png

Son düzenleme:
Top Bottom