TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dostlar en sonunda kampanyayı düşürdüm 2940 jeton var diyor ne kadarlık almam lazım birisi açıklayabilir mi ?

Dostlar en sonunda kampanyayı düşürdüm 2940 jeton var diyor ne kadarlık almam lazım birisi açıklayabilir mi ?
ya 1250tllik bir şey alacaksın ya da 500tllik bir şey alıp %6 ya yükselmesini sağlayacaksın ve 500tlliği iptal edip öyle 1klık ürün alacaksın

ss atarsan yardımcı olalım
WhatsApp Görsel 2025-04-24 saat 15.51.36_c05ea33c.jpg

Bu şekil.

2 sipariş vermen gerekiyor. İlk siparişin 1000 tl olduğunu varsayarsak 50 jeton alacaksın. Kalan 10 jetonu da 300 liralik siparişle tamamlaman gerekiyor. Toplam 1300 liralık siparişinde krediyi alabileceksin.
İptalde vb. verilen jetonlar geri alınıyor mu ?

İlk kez bu kampanya düştü çoktandır deniyordum o yüzden pek hakim değilim.
70 kere yazdık.. Daha da yazmam bu son olsun :D
1 tane 1000 üzeri sipariş ver. Sonra onu iptal et. %4 iade yazıyor ya onu 30dklığına %6 ya çıkartıyor. Bu sefer almak istediklerini al ve siparişi tamamla. 60 jeton tamamlanmış olacak. 30 dk içinde siparişi vermezsen 3000 jeton tamamlanmaz.

Şimdiden alacağın ürünleri seç ve beklet. Sonra iptal etmek istediğin ürünü sipariş ver. Ürünü iptal edip temu kredini geri alınca tekrar wincredit yaz ve kampanyaya gir. Orada sol altta sepetinde seçtiğin ürünler hala duruyor olacak. Almak istediklerini kutucuklarını tıkla ve siparişini tamamla.

70 kere yazdık.. Daha da yazmam bu son olsun :D
1 tane 1000 üzeri sipariş ver. Sonra onu iptal et. %4 iade yazıyor ya onu 30dklığına %6 ya çıkartıyor. Bu sefer almak istediklerini al ve siparişi tamamla. 60 jeton tamamlanmış olacak. 30 dk içinde siparişi vermezsen 3000 jeton tamamlanmaz.

Şimdiden alacağın ürünleri seç ve beklet. Sonra iptal etmek istediğin ürünü sipariş ver. Ürünü iptal edip temu kredini geri alınca tekrar wincredit yaz ve kampanyaya gir. Orada sol altta sepetinde seçtiğin ürünler hala duruyor olacak. Almak istediklerini kutucuklarını tıkla ve siparişini tamamla.
Moruk sen bunu kaydet not defterine sonra kopyala yapıştır yaparsın 😂

23 Nisanda alışveriş yaptım siparişi iptal ettim para yatmadı :S:S

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,518
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri