TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

70 kere yazdık.. Daha da yazmam bu son olsun :D
1 tane 1000 üzeri sipariş ver. Sonra onu iptal et. %4 iade yazıyor ya onu 30dklığına %6 ya çıkartıyor. Bu sefer almak istediklerini al ve siparişi tamamla. 60 jeton tamamlanmış olacak. 30 dk içinde siparişi vermezsen 3000 jeton tamamlanmaz.

Şimdiden alacağın ürünleri seç ve beklet. Sonra iptal etmek istediğin ürünü sipariş ver. Ürünü iptal edip temu kredini geri alınca tekrar wincredit yaz ve kampanyaya gir. Orada sol altta sepetinde seçtiğin ürünler hala duruyor olacak. Almak istediklerini kutucuklarını tıkla ve siparişini tamamla.
:love::peepokalp:

Ekler

• Screenshot_20250424_172946_Temu.jpg
    Screenshot_20250424_172946_Temu.jpg
    374.2 KB · Hit: 40
karayolundan hic urun aldiniz mi acaba? benim kargom gunlerdir gurcistanda ne zaman gelir sizce
24 mart ta sipariş verdim iran üzerinden geliyor, suan TR de gümrükten kargo şirketine verildi aşamasında.. tahminim 2 güne bende olur..

buna benzer güzel bir drone varmı ya ? hiç alan oldu mu ?
bi tane aldıydım bunun kadar küçüktür herhalde 1000tlydi vergisini ödeyip 600e aldım güzel uçuyor gibi ama değmez bence şarjları hızlı bitiyor bir de çok küçük

karayolundan hic urun aldiniz mi acaba? benim kargom gunlerdir gurcistanda ne zaman gelir sizce
Karayolundan almadım. 300 fazla verip uçakla gelenleri seçiyorum.

Şu üründen deneyen var mı ? Sağlam birşeyse mame32 oyunları için almayı düşünüyorum.
1745505857456.png

bi tane aldıydım bunun kadar küçüktür herhalde 1000tlydi vergisini ödeyip 600e aldım güzel uçuyor gibi ama değmez bence şarjları hızlı bitiyor bir de çok küçük
Bende Bayadır bakınıyorum temuya ama hiç göremedim. Güzelinden bir tane

Karayolundan almadım. 300 fazla verip uçakla gelenleri seçiyorum.

Şu üründen deneyen var mı ? Sağlam birşeyse mame32 oyunları için almayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ya hocam sizin hesaplar nasıl gitmiyor 12 hesap açtım hepsi gitti ya aklım almıyor gerçekten yeni tel yeni adres yeni kart deneyecem bakalım kapanacakmı

70 kere yazdık.. Daha da yazmam bu son olsun :D
1 tane 1000 üzeri sipariş ver. Sonra onu iptal et. %4 iade yazıyor ya onu 30dklığına %6 ya çıkartıyor. Bu sefer almak istediklerini al ve siparişi tamamla. 60 jeton tamamlanmış olacak. 30 dk içinde siparişi vermezsen 3000 jeton tamamlanmaz.

Şimdiden alacağın ürünleri seç ve beklet. Sonra iptal etmek istediğin ürünü sipariş ver. Ürünü iptal edip temu kredini geri alınca tekrar wincredit yaz ve kampanyaya gir. Orada sol altta sepetinde seçtiğin ürünler hala duruyor olacak. Almak istediklerini kutucuklarını tıkla ve siparişini tamamla.
Hocam İkinci siparişimiz alt limit olan 480 TL olsa yinede verir mi 1000 TL

Ya hocam sizin hesaplar nasıl gitmiyor 12 hesap açtım hepsi gitti ya aklım almıyor gerçekten yeni tel yeni adres yeni kart deneyecem bakalım kapanacakmı
Niye gitsin ki. Şüpheli bir şey yapmıyorum. Parasını verip ürün alıyoruz :D. 2 haftadır 1 hesabıma gelmiyordu çark, hemen yeni hesap açtım oradan devam ediyorum. Vermeyen hesabı kullanmıyorum artık fakat arada bakıyorum hala çark gelmiyor ona. Bir kaç ürünümde sıkıntı çıktı 7-8k geri ödeme almışımdır. Yine de sorunsuz devam ediyorum.

Geri