TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ah bana da keşke verse 1800 kredi. Anneme ablama geliyor bana 5 aydır gelmiyor yeni hesap açınca numara onaylamadan alabiliyor muyuz acaba
ben numara onaylamasi yapmadim hic bana da totalde 3 kez geldi sanirim🤔
bugun elime 1 tane kargom ulasti urunlerden 1 tanesi hasarliydi 350tl ye almistim vergi iadesiyle beraber temu hesabima 552tl yatacak kartimdan zaten islem icin 650tl mi ne cekilmisti diger 2. urunu asiri uygun bir fiyata almis olacagim. Bu tarz iade kargolarini ben genelde etiketi falan cikartip paketliyorum mng kargo adresime urun getirecegi zaman teslim ediyorum subeye gitmeme falanda gerek kalmiyor.
Yani 1000tl kredi ile gectiginiz siparislerden hasarli olan varsa iade ettiginiz zaman diger urunu hem asiri uygun fiyata almis oluyorsunuz iade ettiginiz urunun parasi yattiginda da bedavaya 1000 kredi ile siparis gecmissiniz gibi bir sey oluyor.Hasarli urun gelmedikce yapmanizi onermem tabi🙏🏻 @Alyx

ben numara onaylamasi yapmadim hic bana da totalde 3 kez geldi sanirim🤔
bugun elime 1 tane kargom ulasti urunlerden 1 tanesi hasarliydi 350tl ye almistim vergi iadesiyle beraber temu hesabima 552tl yatacak kartimdan zaten islem icin 650tl mi ne cekilmisti diger 2. urunu asiri uygun bir fiyata almis olacagim. Bu tarz iade kargolarini ben genelde etiketi falan cikartip paketliyorum mng kargo adresime urun getirecegi zaman teslim ediyorum subeye gitmeme falanda gerek kalmiyor.
Yani 1000tl kredi ile gectiginiz siparislerden hasarli olan varsa iade ettiginiz zaman diger urunu hem asiri uygun fiyata almis oluyorsunuz iade ettiginiz urunun parasi yattiginda da bedavaya 1000 kredi ile siparis gecmissiniz gibi bir sey oluyor.Hasarli urun gelmedikce yapmanizi onermem tabi🙏🏻 @Alyx
Hic siparis gecmeden mi geldi yoksa siparis verdikten sonra mi geldi wincredit?

İade konusunda ben cok titizim kullanılmayacak halde gelen 2 ürün oldu şimdiye kadar sadece onlarda iade kullandım. Birinde ürünü göndermemi istemedi birinde göndermemi istedi. Kargoya verdikten 2 gun sonra da param iade olmuştu zaten. Bu iadeyi hor kullananlar da var. Tamamen ahlak meselesi.

İade konusunda ben cok titizim kullanılmayacak halde gelen 2 ürün oldu şimdiye kadar sadece onlarda iade kullandım. Birinde ürünü göndermemi istemedi birinde göndermemi istedi. Kargoya verdikten 2 gun sonra da param iade olmuştu zaten. Bu iadeyi hor kullananlar da var. Tamamen ahlak meselesi.
Benim bir hesaba hiç sipariş geçmemiş olmama rağmen geldi. Ürünlerde gezinip, sepeti doldurmak yeterli oluyor. Bir de verdiği diğer kampanyaların hepsine tıklamanız gerekiyor ki sizin o kampanyaları kullanmadığınızı anlasın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

ilk hesabi olusturdugum zaman 1000 kredi vermisti sonra onla baya baya alisveris yaptim herkese 1800tl kredi teklifi gelmisti birkac hafta once o sira benimde 2 hesabima geldi yanlis hatirlamiyorsam o sekilde yararlandim dunde hesabimla 1000 kredi kampanyasindan gelen kredi yatmisti bakiye olarak bekledim bekledim gelmedi sonra bir girdim 1800tl lik kampanyaya atmisti.
iade konusunda da evet hor kullanmamak gerekiyor ben simdiye kadar 4 kez iade kullandim olculeri yanlisti/yanlis urun gonderilmisti ve bu son hasarli gelen kargom normalde hic hasarli da gelmiyordu nasil oldu anlamadim bildigin birisi tirnaklayip boyasini kaldirmis gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Benim bir hesaba hiç sipariş geçmemiş olmama rağmen geldi. Ürünlerde gezinip, sepeti doldurmak yeterli oluyor. Bir de verdiği diğer kampanyaların hepsine tıklamanız gerekiyor ki sizin o kampanyaları kullanmadığınızı anlasın.
simdi yeni bi hesap açıp gezineyim biraz 1800 krediyi bu ay bitmeden alabilirsem çok iyi olacak

1800tl kredi şans işi. 2 ayda 90 kadar sipariş verdim 1800ü 1 kere alabildim.

hocam neyaptın yaa . temuya mı çalışıyorsun :D
he bu arada neler aldın merak ettim.
Hep ıvır zıvır. Kendime atölye oluşturdum. Biraz da bilgisayar ile ilgili. Valla biraz abarttık. Daha 15 kargo yolda geliyor. 4 gün önce gümrüğü bitip bekleyenler var. Getirin kardeşim şunları neyi bekliyorsunuz :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim merak ettiğim hic 60 jeton istedimi bundan acaba yoksa hep 50 mi
60 istese ne olacak ki 1 sipariş verip hemen iptal ediyorum, sonra 2. siparişi veriyorum 60 tamamlanıyor. Benim için 50 / 60 fark yok aynı işlem :D

Şimdi bir tane hesabıma 60 eksik olarak verdi mesela. Bunu yarın tc kimliklerim sıfırlandığında sipariş vereceğim.
1745495736879.png

Son düzenleme:
abiler selam böyle bir şey çıktı wincredit'te. daha önce hiç kullanmadım bu kısmı. ne yapmam gerekiyor tam olarak
e6ac9245-cd98-444c-9bd4-8434694a290d.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,759
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri