Neler Yeni

TEMU 28 Euro gümrükten geçer mi?

Yeni yönetmelikte kargo ücretsiz olarak özellikle belirtilmediyse 3 euro kargo parası olarak hesaplanıyor gümrükte. Benim sepetim 28 euro. Temu bunlara dikkat ediyor mu , kargo ücretsiz olarak yazıyor mu? Gümrükte takılırsa Temu sorumluluk alıyor mu? (Sepeti onaylayabiliyorum temunun belirlediği 1050 tl sınırın altında kaldım için.)
Okuyup cevaplayanlara teşekkürler.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Arda
Yeni yönetmelikte kargo ücretsiz olarak özellikle belirtilmediyse 3 euro kargo parası olarak hesaplanıyor gümrükte. Benim sepetim 28 euro. Temu bunlara dikkat ediyor mu , kargo ücretsiz olarak yazıyor mu? Gümrükte takılırsa Temu sorumluluk alıyor mu? (Sepeti onaylayabiliyorum temunun belirlediği 1050 tl sınırın altında kaldım için.)
Okuyup cevaplayanlara teşekkürler.
aldığınız ürünlerin vergisiz fiyatı 1050 lirayı geçmezse sorun olmaz. Temu uyarıyor zaten.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Volkan
Temu herşeyi biz ayarlıyoruz sistemden alabilyorsaniz sorun olmaz , zaten sistem otomatik uyarıyor her şeyi demişti. Adamlar kaç tane hakkımız(5limit) kaldı onu bile söylüyor 😁

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
John Smith
Kargo ücretsiz de olsa, yeni değişiklikle artık otomatik 3 euro kargo ücreti var. Yani sepet 27 euro yu geçmemeli.

Top Bottom