stok gelirse çekerim 2 tane dahaStok yenilenirse olur ,indirim var ürün yok
hocam arka arkaya talep açın mı demeye çalışıyorsunuz?dostlar talep actıysanız daha yuksek yere yazın hızlandırıyor
yok bı ust yetkılıye baglıyor yazdım 1 2 saat sonra dırek mng ye gectı yoksa gecmezdı kesınhocam arka arkaya talep açın mı demeye çalışıyorsunuz?
Ben mouse başı 700lira kar ediyordum üstelik 30dakikada bi tane satılıyorkral ayıptır sorması karın ne kadar oldu
shape ı farklı bence alınır stok 1000 hz ve dock gelıyor olması lazımAgalar bu mantıklı mı sizce?
AJ179p modeli şarj istasyonu da var içerisinde? Fiyat olarak 680e geliyor
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ederim hocam deniyim biyok bı ust yetkılıye baglıyor yazdım 1 2 saat sonra dırek mng ye gectı yoksa gecmezdı kesın
Arkadaşa alacağım zaten 1k yeter onashape ı farklı bence alınır stok 1000 hz ve dock gelıyor olması lazım
Hocam siz nerede satiyorsunuz ?Ben mouse başı 700lira kar ediyordum üstelik 30dakikada bi tane satılıyor25 taneyi tok satıcı olarak stok bittiği zamanlarda 1700den ilan girse 25000tl kazanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün ilan açtım 2 tane almıştım bugün geldi 30dkda satıldı APEX ve p modelleride aynı şekilde 1 saat içinde satılmıştı
SahibindenHocam siz nerede satiyorsunuz ?