ptt ye vermısler ıste gecıkme durumunda kredı verıyolarbende ptt takip no vardı kalkmış bu yazı gelmiş ne anlama geliyor Alıntıyı görüntüle
ptt takip no vardı gözükmüyor ama.ptt ye vermısler ıste gecıkme durumunda kredı verıyolar
kontrol et bı tr ye gırmıs zatenptt takip no vardı gözükmüyor şimdi.
korkma bazen uzuyorben de 25 inde sipariş verdim ama sipariş paketleneli 3 gün oldu hala havaalanı deposuna nakil halinde. duruma göre satabilirim dedim diye bir eleman bayağı laf yapmıştı. kesin beddua etti aa tamam satmicam ben kullanıcam geri çek bedduanı
Sürekli çıkıyor instada sana çıkmıyormuPro modelinde indirim yakalamıştım alacakken tükendi şimdi p için uğraşıyorum ama konudaki linklerin hiç biri işe yaramıyor Instagram linki olan var mı acaba elinde yeni hesap da falan da denedim bahsedilen taktikleri uyguladım ama ya indirimli gözükmüyor ya da direkt çıkmıyor hiçbir şekilde mouse
gelmeyeceğinden korkmuyorum illa ki gelir zaten de geç gelmesi kötü. kimisi temudan sipariş veriyor 1 haftada eline geliyor kimisi 3-4 hafta bekliyor. çok bekleyen tarafta olmak istemem :dkorkma bazen uzuyor
P almışım sanırımpro mu aldın
Hayırlı olsun.
Merak etme şuan herkesin siparişi bu şekilde benimki de aynı durumda.gelmeyeceğinden korkmuyorum illa ki gelir zaten de geç gelmesi kötü. kimisi temudan sipariş veriyor 1 haftada eline geliyor kimisi 3-4 hafta bekliyor. çok bekleyen tarafta olmak istemem :d
hocam beyaz olan modeli mi aldınız siyahının stoğu bende gözükmüyoryaMecbur p modelini aldım FPS oynamıyorum zaten de p versiyonunda da şarj istasyonu falan vardı herhalde değil mi hocam?