ben 9 da vermiştyim hocam aynı uçak bizimki güncelleme falan8 Şubat'ta sipariş vermiştim siz ne zaman verdiniz
hala bi güncelleme yok hocam bende deGelmiyoooor
25 ocak vermiştim, 8 şubatta geldi, acele etmeye gerek yok8 Şubat'ta sipariş vermiştim siz ne zaman verdiniz
Siyah daha zarif ve şık ama senin setupına göre değişir tabii, benim masanın üstü beyaz ağırlıklı hep, beyaz daha güzel durduBen 2 adet aldım kullananlar varmı siyahmı daha iyi beyazmi görünüş olarak felan birini kullanicam
Benim setup kap kara hocam25 ocak vermiştim, 8 şubatta geldi, acele etmeye gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siyah daha zarif ve şık ama senin setupına göre değişir tabii, benim masanın üstü beyaz ağırlıklı hep, beyaz daha güzel durdu
6 şubatta verdim ben8 Şubat'ta sipariş vermiştim siz ne zaman verdiniz
Şuan için stok yok ,en son bittiğinde 4 günde yenilenmiştir. Şuan P var alınabilirHala alınabiliyor mu dostlar ona göre sipariş geçicem akşam
Fiyatı bu zaten ,herkes bu fiyattan verdi. Bizim gibi indiirmli aldıysan %100 kaar etmiş oluyonBana Kayseri içi 1400e alıcı çıktı satarım büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
1400e gitmesi iyi bence sizce nasıl iyi mi?
Benimde bugün gümrükleme şirketi tarafından alındı. Kendi ilimdeki şubeyi aradim bugun getiriyorlarmiş seninki de öyle olurAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde bende, umarım bu hafta içerisinde elime ulaşır.
Mng de sorgulama yaptığımda ürün daha elimize geçmemiştir falan yazıyor. Bilmiyorum, bu hafta gelsinde gerisi önemli değil gider şubeden kendimde teslim alırımBenimde bugün gümrükleme şirketi tarafından alındı. Kendi ilimdeki şubeyi aradim bugun getiriyorlarmiş seninki de öyle olur
Aynen öyle aldımFiyatı bu zaten ,herkes bu fiyattan verdi. Bizim gibi indiirmli aldıysan %100 kaar etmiş oluyon
abi şaka gibi ya ben 1 şubatta sipariş verdim benimki hala paket havalimanına ulaştı kısmında kaldı deliricem desteğe ulaşıp kargoyu hızlandırdım hala paket ordaAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde bende, umarım bu hafta içerisinde elime ulaşır.