Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
stok biter mi akşam 7-8 gibi alsam stok kalır mı elimde şuan kullandıgım g pro superlight 2 var yanına kardeş alıcam
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731844026318_ouw0afu171&refer_page_sn=10037AJ159 PAW3950 kablosuz üç mod desteği 8K - Temu Türkiye
AJ159 PAW3950 kablosuz üç mod desteği 8K dönüş hızı gözeneksiz manyetik şarj tabanı ile pro koltuk şarjı 1 ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
arkadaşlar tekrardan stoğa girmiş alamayanlar değerlendirebilir.
Tüm renkler ayni kalitede değil mi hocam oyle bi sacmalik mi varben 2 tc üzerinden 2 tane aldım bi kendime bi annem üzerine
Mesaj otomatik birleştirildi:
siyah olanını alın renkliler sorunlu plastikle alakalı bi durum
adın Eren miydi hocamALDIM ZAAAA sahibindende2500 e satanlara hakkımıhelal etmiyorum ağlasınlar
Hiçbir şey yok batıl inanç işteAradaki fark ne ki? Kaplaması falan mı soyuluyor?
bilgisayardan sepet yerine gelin hocam. Tam ödeme kısmındayken kart falan seçtiriyor ya orda diğer ürünleri çıkartın %20 kupon da uygulanmış oluyor böyle alabilirsiniz.hocam %20 kuponla sepet tutarını geçmiyor
Senin hatrın 3 tane alıp 2500 den okutacam. Hadi yine iyisin.ALDIM ZAAAA sahibindende2500 e satanlara hakkımıhelal etmiyorum ağlasınlar
stok değil de satıcı ürünü silebiliyor böyle bir sorunla karşılaşılmıştı önceki sefer. Mümkün olduğunca kısa sürede almaya çalışın belli olmazstok biter mi akşam 7-8 gibi alsam stok kalır mı elimde şuan kullandıgım g pro superlight 2 var yanına kardeş alıcam
beyaz rengi stoğa girer mi acaba?AJ159 PAW3950 kablosuz üç mod desteği 8K - Temu Türkiye
AJ159 PAW3950 kablosuz üç mod desteği 8K dönüş hızı gözeneksiz manyetik şarj tabanı ile pro koltuk şarjı 1 ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
arkadaşlar tekrardan stoğa girmiş alamayanlar değerlendirebilir.
mert niye sordun kraladın Eren miydi hocam
bende sorunsuz. 4 tane yan yana hepsi açıkken de çakışmadı. Şu an bu ikiliyi kullanarak yazıyorum. Ama sistemden sisteme göre değişebilir hocam net bir cevap verememF75 in 2.4ghz i ile çakışıyor fln deniyordu deneyen var mı ?