deserteagle7
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Soru başlıkta arkadaşlar tarayıcıdan alışveriş sekmesi ile yapılan taktik an itibariyle çalışmıyor daha doğrusu temu ürünleri görünmüyor var mı başka yöntem?
Teşekkürler
Ürün tavsiyeniz var mı hocam?
rica ederim hocamTeşekkürler
Çalışıyor 2 saatliğine fixlemişlerdiayar çekmişler bende de görünmüyor.iyi ki geçen hafta sipariş vermişim.
valla ben rastgele alıyorum her şeyi hocam 30-40 TL'ye daha kargoda hepsi gelince tavsiye edebilecegim urun olursa haber veririm hocamÜrün tavsiyeniz var mı hocam?
Neler aldınız hocam?valla ben rastgele alıyorum her şeyi hocam 30-40 TL'ye daha kargoda hepsi gelince tavsiye edebilecegim urun olursa haber veririm hocam
bu linki nerden buldun hacı
kulaklık askısına ihtiyacım vardı dolabımın üstüne yapıstırabilecegim bir ürün lazımdı bi de ajazz aj159 pro aldım 2 tane onlara skatez çektimNeler aldınız hocam?
hocam başka bir konunun altında denk gelmistim whatsappa yapıstırdım bişey almam gerektiginde kullanıyorumbu linki nerden buldun hacı
güzel o zaman komple gitti sandım.Çalışıyor 2 saatliğine fixlemişlerdi
Şu fare razer mouse baz alırsak hangisine denk diyebiliriz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kulaklık askısına ihtiyacım vardı dolabımın üstüne yapıstırabilecegim bir ürün lazımdı bi de ajazz aj159 pro aldım 2 tane onlara skatez çektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam başka bir konunun altında denk gelmistim whatsappa yapıstırdım bişey almam gerektiginde kullanıyorum