Neler Yeni

Temu dan indirimlerimle ne alabilirim

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
oktay
Sabah temu müşteri hizmetlerini 5 saat uğraştırdıktan sonra nihayet Temu dan 110 tl kredi + %20 indirim verdiler.
Malum klavyeyi almak isterdim ama daha çok lazım olucak bişey almak istiyorum. Mousem o kadar iyi değil varsa mouse ya da başka bişey önerebilir misiniz

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Sabah temu müşteri hizmetlerini 5 saat uğraştırdıktan sonra nihayet Temu dan 110 tl kredi + %20 indirim verdiler.
Malum klavyeyi almak isterdim ama daha çok lazım olucak bişey almak istiyorum. Mousem o kadar iyi değil varsa mouse ya da başka bişey önerebilir misiniz
çok lazım olan bir şeyi almak istiyorsan kendin bilmen gerekir dostum, bunu insanlar nerden bilsin sana çok lazım olan bir şeyi?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
XXXX
daha fazla indirim vermez sadece ozel kuponlardan kupon düşürebilirsiniz ben düşürdüm klavye 290 a geldi

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
XXXX
özel kupon ne kanka :D nasıl oluyor o iş :D
1731514115698.png

ve her gün uygulamaya girince çark cevirtiyo

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok lazım olan bir şeyi almak istiyorsan kendin bilmen gerekir dostum, bunu insanlar nerden bilsin sana çok lazım olan bir şeyi?
Mouse lazım bana ama forumlarda konusu geçen mouse şuan yok başka var mı ona benzer iyi bişey

Top Bottom