ananas_suyu
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende dolsun diye ıvır zıvır sallıyorum
Bende dolsun diye ıvır zıvır sallıyorum
Çok büyük rahatlık hocam bu gün ya da yarın geliyor benimkide ikilisini aldım. 2. Monitör alana kadar birini sökerimKalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan ona bakıyorum mantıklı geldi hem monitörumde sabit ekran zaten iyi olur
Bisikletim yokhttps://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731579280009_k1alwwerqe&refer_page_sn=10045 bısıklet alcam lazım olur dıye pompa almıstım
Ya aslında masam yatağımın yanında kolla uzatıp yatakda dizi film izliye bilirim işe yarar bayaÇok büyük rahatlık hocam bu gün ya da yarın geliyor benimkide ikilisini aldım. 2. Monitör alana kadar birini sökerim
Ya dediğinizde haklısınız onuda düşündüm ama klavye kaç gündür stokta deli sattı ikinci elde ne kadara satabilcem kibi' tane daha klavye al (aula f75) sonra sat o parayla da başka bir şey alırsın monitör kollarının indirimi bitmez ama klavye biter
Olabilir
Yok ya bunu takmaya üşenirim benErkekler İçin Önlüğü Tıraş ve Saç Kupürleri İçin - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en , & ürünümüzün bir parçası Erkekler İçin Önlüğü, Tıraş ve Saç Kupürleri İçin Kırpma Catcher Önlük, 2 Vantuzlu Su Geçirmez Yapışmaz Saç Catcher Bakım 'i Temu'da .www.temu.com
Çok kaliteli bir şey bekleme işini görür.Kalitesi nasıl
Şuan ona bakıyorum mantıklı geldi hem monitörumde sabit ekran zaten iyi olur
tavsiye etmiyorlar temudan monitör kolunuMonitör kolu alabilirsin
benim istek listemde bunlar var biri hava üfleme aleti kasa temizlerken vs işime yarar diğeri de evde sakal traşı olurken lavaboya dökülmesin tıkanmasın diye almayı düşündüğüm ürün ihtiyaca göre lazımsa alırsın.Olabilir
Yok ya bunu takmaya üşenirim ben
Neden?tavsiye etmiyorlar temudan monitör kolunu
kaliteli değil diyolar homca bende dusundumde nb tek kollu alacagımNeden?