uzun omurlu ıstıyosan temudakıler bence asla alınmamalı max butce nedırSoru başlıkta ps4 tarzı bişi arıyorum tipi şekli önemli değil fp olsun ve analogu altta olsun yeter bide uzun ömürlü olursa iyi olur
su babayı al omurluk kullanırsıno kadar uzun ömürlü değil kanka ya 1 yıl fln belki üstü yeter
tamamdır bence bunu al gec dıgerlerınden daha uzun goturur tas gıbı gamepad seneler eskıtmedı ıyı forumlarhaha biliyorum normalde bunu almayı düşünüyorumda temu yurt dışı ya daha uyguna gelir diye konu açtım bulamassam bunu alcam muhtemelen
easysmx gayet iyi nedenmişuzun omurlu ıstıyosan temudakıler bence asla alınmamalı max butce nedır
berbat
su babayı al omurluk kullanırsın
F510 veya f710 alın temu dan pek bir şey beklenmez 2014 te f510 almıştık halen kullaniyorum hiç sıkıntısı yokSoru başlıkta ps4 tarzı bişi arıyorum tipi şekli önemli değil fp olsun ve analogu altta olsun yeter bide uzun ömürlü olursa iyi olur
berbat felan degıl gercek kalıteden anlayanlar sadece sunun taslıgını bılıreasysmx gayet iyi nedenmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
berbat
yasayan bır ornekF510 veya f710 alın temu dan pek bir şey beklenmez 2014 te f510 almıştık halen kullaniyorum hiç sıkıntısı yok
Bu kadar çirkin gamepad ilk defa görüyorum
su babayı al omurluk kullanırsın
ahahaha oyle bıraz cıddenBu kadar çirkin gamepad ilk defa görüyorum
Genelde bu çirkin şeyler kaliteli ve sağlam oluyor ama bu çirkin şey konsoldan soğuturahahaha oyle bıraz cıdden
forumdaki bazılarından daha yaşlı o kontrolcü 2010dan kalmaGenelde bu çirkin şeyler kaliteli ve sağlam oluyor ama bu çirkin şey konsoldan soğutur