madem neden temuya güvenip klavye aldın temunun malı olunca tamamen değersizse gözünde. ayrıca x15 in sunduğu özelliklerin hiçbirisini sunamıyor attığınız kol. bir kere drift problemi olacak o kolda x15 de olma imkanı yok çünkü hall effecthocam temudakı gamepadı alayım ben yarın 1 sene sonra elımde kalsın o zaman yanı baska gamepad onersen tamam dıcem temudakı yok su yok bu rezalet gamepadlar onlar alınacagına sunu al aynı 1 seneye elınde kalır logıtechden gorunusu guzel madem https://www.hepsiburada.com/ps4-kol-wireless-kablosuz-ps4-oyun-kolu-ps4-beyaz-joystick-oyun-kolu-p-HBCV00004OSRRX?magaza=ucuzundünyası
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen kaç tane kol denedin hayatında? aşağılamak için falan sormuyorum yanlış anlaşılmasın hissiyatı hakkında bilgin var mı? ayrıca üstede yazdım dedem hala nokia 3310 kullanıyor bence en az 50 kere düşürmüştür bozulmadı. ama her şeyin bir dönemi var artık f710 önermek adama paranı boşa harca demek gibi bir şeyberbat falan değil kaç kere yere düştü banamısın demedi malzeme kaliteside gayet güzel nerdeyse 2 senedir bende hiç bir sorun çıkarmadı logitech yapıyo bu sporu