Neler Yeni

Temu f/p gamepad önerisi

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
hocam temudakı gamepadı alayım ben yarın 1 sene sonra elımde kalsın o zaman yanı baska gamepad onersen tamam dıcem temudakı yok su yok bu rezalet gamepadlar onlar alınacagına sunu al aynı 1 seneye elınde kalır logıtechden gorunusu guzel madem https://www.hepsiburada.com/ps4-kol-wireless-kablosuz-ps4-oyun-kolu-ps4-beyaz-joystick-oyun-kolu-p-HBCV00004OSRRX?magaza=ucuzundünyası
madem neden temuya güvenip klavye aldın temunun malı olunca tamamen değersizse gözünde. ayrıca x15 in sunduğu özelliklerin hiçbirisini sunamıyor attığınız kol. bir kere drift problemi olacak o kolda x15 de olma imkanı yok çünkü hall effect
Mesaj otomatik birleştirildi:

berbat falan değil kaç kere yere düştü banamısın demedi malzeme kaliteside gayet güzel nerdeyse 2 senedir bende hiç bir sorun çıkarmadı logitech yapıyo bu sporu
sen kaç tane kol denedin hayatında? aşağılamak için falan sormuyorum yanlış anlaşılmasın hissiyatı hakkında bilgin var mı? ayrıca üstede yazdım dedem hala nokia 3310 kullanıyor bence en az 50 kere düşürmüştür bozulmadı. ama her şeyin bir dönemi var artık f710 önermek adama paranı boşa harca demek gibi bir şey

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
yunusemre
madem neden temuya güvenip klavye aldın temunun malı olunca tamamen değersizse gözünde. ayrıca x15 in sunduğu özelliklerin hiçbirisini sunamıyor attığınız kol. bir kere drift problemi olacak o kolda x15 de olma imkanı yok çünkü hall effect
aulayı alırkende sorun cıkabılcegını bılerek aldım bakarsın 4 5 aya hepsı bozulur ama en azından aulanın bır markası var temu malı olarak demıyorum attıgın kollara baktıgın zaman sacma sapan markalar ayrıca logıtechle kıyaslıyorsun drıft sorununu gec o sorun dualsensede bıle oluyor attıgın kolun ufak bır avantajı sadece 1 seneye o kolların hepsı cope gıdebılır bazı kullanıcıların yorumlarına bakarsanda anlayabbılırsın

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
aulayı alırkende sorun cıkabılcegını bılerek aldım bakarsın 4 5 aya hepsı bozulur ama en azından aulanın bır markası var temu malı olarak demıyorum attıgın kollara baktıgın zaman sacma sapan markalar ayrıca logıtechle kıyaslıyorsun drıft sorununu gec o sorun dualsensede bıle oluyor attıgın kolun ufak bır avantajı sadece 1 seneye o kolların hepsı cope gıdebılır bazı kullanıcıların yorumlarına bakarsanda anlayabbılırsın
easysmx i sen yeni duydun diye saçma sapan bir marka olmuyor biraz araştırsan bilirsin zaten. adamların kaç tane ürünü var kaç kategoride satış yapıyorlar bilmiyorsunda ama 15 senelik gamepad sırf bozulmayacağı için millete öneriyorsun

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
yunusemre

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
ayrıca drift sorunu dualsensede bile oluyor diye sorun olmaktan çıkmıyor rahatsız edici bir sorun bu

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
yunusemre
easysmx i sen yeni duydun diye saçma sapan bir marka olmuyor biraz araştırsan bilirsin zaten. adamların kaç tane ürünü var kaç kategoride satış yapıyorlar bilmiyorsunda ama 15 senelik gamepad sırf bozulmayacağı için millete öneriyorsun
hocam urunu alın 1 sene sonra burada bulusalım

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
hocam urunu alın 1 sene sonra burada bulusalım
ben kullanmadıüım ürünü önermiyorum zaten şuan rafımda duruyor kolla oynanacak oyun oynarkende kullanıyorum

10 sene önce olsaydı f710 alınır derdim bu arada :)

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Salih
ben kullanmadıüım ürünü önermiyorum zaten şuan rafımda duruyor kolla oynanacak oyun oynarkende kullanıyorum

10 sene önce olsaydı f710 alınır derdim bu arada :)
10 sene önce çünkü 250 lira falandı ve alternatifleri de yoktu xbox ve ps kolları haricinde ama sene 2025 o kadar çok marka envai çeşit marka model gamepad varki logitechlerin vesayre devri kapandı alınmaması ve önerilmemesi lazım 500 lira olsa neyse derim ama 1500 lira 🤣 yazarken bile gülüyorum f710 ve 1500 lira

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Faruk Efe Genç
hocam temudakı gamepadı alayım ben yarın 1 sene sonra elımde kalsın o zaman yanı baska gamepad onersen tamam dıcem temudakı yok su yok bu rezalet gamepadlar onlar alınacagına sunu al aynı 1 seneye elınde kalır logıtechden gorunusu guzel madem https://www.hepsiburada.com/ps4-kol-wireless-kablosuz-ps4-oyun-kolu-ps4-beyaz-joystick-oyun-kolu-p-HBCV00004OSRRX?magaza=ucuzundünyası
Çoğu çinlilerin gamepadi xbox'un gamepadlerini bile tokatlıyor tabi sırf sitenin işleyişi yüzünden ürünü değerlendirecek iseniz yanlış yapıyorsunuz Easysmx'in x10 ve x20 modelleri fiyatını hak ediyor en azından görünüşleri güzel geçmişi hatırlatmıyor diğer modelleride F/P

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Salih
berbat falan değil kaç kere yere düştü banamısın demedi malzeme kaliteside gayet güzel nerdeyse 2 senedir bende hiç bir sorun çıkarmadı logitech yapıyo bu sporu
yere düşünce kırılmaması bozulmaması bir kalite ölçütü mü? o zaman ben senin kafana easysmx x20 fırlatıyım kafan kırılır ve gamepad kırılmazsa S tier gamepad olsun x20 nasıl fikir

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hasan Akçay
arkadaşlar konuyu kirletmek istemiyorum ama ben vergi dahil 780 TL'ye easymx x05 aldım değer mi sizce

antika

berbat felan degıl gercek kalıteden anlayanlar sadece sunun taslıgını bılır

yasayan bır ornek
kaliteye baksana antika analoglar çöp tuşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,473
Üyeler