kopernikpizzası
80+
İyi forumlar dostlar arkadaşımın tc si ve ismiyle kendi ev adresime temu siparişi verdim numara kısmınada kendi numaramı yazdım bir sorun olur ?
Farklı tc ise sorun olmaz, toplamda 10 parça sipariş verdim aynı adrese sorun yaşamadımİyi forumlar dostlar arkadaşımın tc si ve ismiyle kendi ev adresime temu siparişi verdim numara kısmınada kendi numaramı yazdım bir sorun olur ?
Farklı tc ise sorun olmaz, toplamda 10 parça sipariş verdim aynı adrese sorun yaşamadım
Gümrükte sorun olursa ( limit üstü veya gümrükte getirilmesi yasak ürün getirirsen) sıkıntı olur arkadaşın uğraşır, onun dışında telefon ve adresin doğru olsa yeterli olur sanırım o da kargo evine doğruca gelsin diye.Arkadaş bizim ilçede oturmuyor sorun olur mu
Kanuna aykırı herhangi bir ürün yok. Dediğim gibi sadece tc ve isim arkadaşımın fakat adres ve iletişim bilgileri bana ait.Gümrükte sorun olursa ( limit üstü veya gümrükte getirilmesi yasak ürün getirirsen) sıkıntı olur arkadaşın uğraşır, onun dışında telefon ve adresin doğru olsa yeterli olur sanırım o da kargo evine doğruca gelsin diye.
Bu aralar sanıyorum herkes öyle yapıyor ilk indirim kuponundan faydalanmak için.Kanuna aykırı herhangi bir ürün yok. Dediğim gibi sadece tc ve isim arkadaşımın fakat adres ve iletişim bilgileri bana ait.
Doldurdum hakkımı hocam yoksa kafam rahat olurduher kişinin ayda 5 sipariş hakkı var zaten
Kanka şöyle basit şeyler sorunca kendimi ilkokul hocası fibi hissediyorum ya, yapmayın gözünüzü seviyim soru sormak için soruyormuşsunuz gibi hissediyorum adresle ne alakası olabilir azıcık düşün mantığınla ya kafayı yicemArkadaş bizim ilçede oturmuyor sorun olur mu
Daha önce tecrübe etmediği konularda pimpirikli davranabiliyor insan. Çok saçma bulduysan cevap vermezsin hocam. Gerek yok böyle triplereKanka şöyle basit şeyler sorunca kendimi ilkokul hocası fibi hissediyorum ya, yapmayın gözünüzü seviyim soru sormak için soruyormuşsunuz gibi hissediyorum adresle ne alakası olabilir azıcık düşün mantığınla ya kafayı yicem
Haklısın kral kusura bakma, tecrübenin olmadığını bilmiyordum, adres konusu gerçekten çok saçma bi soru oldu.Daha önce tecrübe etmediği konularda pimpirikli davranabiliyor insan. Çok saçma bulduysan cevap vermezsin hocam. Gerek yok böyle triplere