Neler Yeni

šŸ”„Ä°ndirim Temu farmland oyunu (600tl kupon + 2 bedava Ć¼rĆ¼n)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
size verdiğim kodla oyun direkt aƧılıyo.Size 2 tane Ć¼rĆ¼n seƧtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.GittikƧe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların Ć¼rĆ¼nleri gelmiş.Vergi dahi ƶdemiyosunuz.Su kasmak iƧin kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam ƶzelden yazarsanız atarım
(daha ƶnce konuyu aƧan varsa kusura bakmayın araştırdım ama gƶremedim daha ƶnce aƧanı

konu Ć¼zerinden link,kod paylaşan arkadaşları reportlayın yasak

Son dĆ¼zenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
Ä°sim
Yiğit
Arama yerine farmland yazıyosunuz oyun direkt aƧılıyo.Size 2 tane Ć¼rĆ¼n seƧtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.GittikƧe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların Ć¼rĆ¼nleri gelmiş.Vergi dahi ƶdemiyosunuz.Su kasmak iƧin kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam ƶzelden yazarsanız atarım
(daha ƶnce konuyu aƧan varsa kusura bakmayın araştırdım ama gƶremedim daha ƶnce aƧanı
Ɩzelden kod atar mısın dost

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
Ä°sim
Yasin eroğlu
Arama yerine farmland yazıyosunuz oyun direkt aƧılıyo.Size 2 tane Ć¼rĆ¼n seƧtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.GittikƧe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların Ć¼rĆ¼nleri gelmiş.Vergi dahi ƶdemiyosunuz.Su kasmak iƧin kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam ƶzelden yazarsanız atarım
ƶzelden yazarmısın kodu

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, MĆ¼zik, Psikoloji
Uğraştığınıza değmez gerƧekten ben yaptım oyunu en az 5 tane davet falan yapıp 4 gĆ¼n falan kasmanız lazım aralıksız inanın değmez boşverin ilk hediyeyi falan hızlı veriyor ama tamamlamadan alamıyorsunuz %99larda ƶyle bir zorluyor ki gidin part time işe girin bir gĆ¼n ƶyle alın daha rahat

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Uğraştığınıza değmez gerƧekten ben yaptım oyunu en az 5 tane davet falan yapıp 4 gĆ¼n falan kasmanız lazım aralıksız inanın değmez boşverin
oyunu tanıtmak iƧin sana zaten tam hatırlamıyorum 90 a kadar dolduyo sonrada değirmenden su doluyo veyada gĆ¼nlĆ¼k aldığın sularla tamamlıyosun.GĆ¼nlerini harcıycağın bi olay değil. Sen ne Ć¼rĆ¼n almıştın knk

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
oyunu tanıtmak iƧin sana zaten tam hatırlamıyorum 90 a kadar dolduyo sonrada değirmenden su doluyo veyada gĆ¼nlĆ¼k aldığın sularla tamamlıyosun.GĆ¼nlerini harcıycağın bi olay değil. Sen ne Ć¼rĆ¼n almıştın knk
%99.8deyim 99.9 olacak yakında ve gĆ¼nlerini harcayacağın bir şey Ć§Ć¼nkĆ¼ vermiyor suyu yeni kullanıcı Ƨekmeniz gerekiyor anne babanızı falan kaydedip su almazsanız kayıt olarak 1 ay falan sĆ¼rer

%99.8deyim 99.9 olacak yakında ve gĆ¼nlerini harcayacağın bir şey Ć§Ć¼nkĆ¼ vermiyor suyu yeni kullanıcı Ƨekmeniz gerekiyor anne babanızı falan kaydedip su almazsanız kayıt olarak 1 ay falan s
4 kişi kaydetsen ailenden 400g veriyo tabi diğer tĆ¼rlĆ¼ değirmeni bekler4sen Ƨok sıkıntı yada temudan bi Ć¼rĆ¼n alıcaksındır oyuna girip alırsın oda baya bi su kazandırıyo

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
4 kişi kaydetsen ailenden 400g veriyo tabi diğer tĆ¼rlĆ¼ değirmeni bekler4sen Ƨok sıkıntı yada temudan bi Ć¼rĆ¼n alıcaksındır oyuna girip alırsın oda baya bi su kazandırıyo
ƶnce 400 verip 300lere kadar dĆ¼ÅŸĆ¼rĆ¼yor ben en az 6000-7000 su harcadım bitmedi halen

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
Ä°sim
Mehmet sunal
size verdiğim kodla oyun direkt aƧılıyo.Size 2 tane Ć¼rĆ¼n seƧtiriyo.Sonra tarla sulayıp para kasıyosunuz.GittikƧe zorlaşıyo 1 kova su %50 etki ederken oyun sonlarına doğru 0.25 falan etki ediyo baya zorlaşıyo.Alanların Ć¼rĆ¼nleri gelmiş.Vergi dahi ƶdemiyosunuz.Su kasmak iƧin kod var onu arama yerine yapıştırıyosunuz.Burdan atamam ƶzelden yazarsanız atarım
(daha ƶnce konuyu aƧan varsa kusura bakmayın araştırdım ama gƶremedim daha ƶnce aƧa
kod atarmısın acaba

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu AƧ      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,488
Ɯyeler
168,453
Son Ć¼ye
ĘÅ˜Å˜ĀŗŔļĆøÅ›Č›