Yardım Temu Gümrük Süresi Kaç Gün Öğrenmem Gerek

Fubatsu

80+
Reaksiyon skoru
0
Temu takip durumunu sizlerle payalaştım ürün bu sabah istanbula ulaşmış bende istanbulda yaşıyorum kaç gün içinde elime gelir gümrük işlemleri kaç gün sürüyor öğrenmem gerek yakın zamanda sipariş veren varsa takip durumunu benle paylaşabilir mi mukayese ederek hangi gün elime ulaşacağını bilebilirim

temu1.webp

Temu takip durumunu sizlerle payalaştım ürün bu sabah istanbula ulaşmış bende istanbulda yaşıyorum kaç gün içinde elime gelir gümrük işlemleri kaç gün sürüyor öğrenmem gerek yakın zamanda sipariş veren varsa takip durumunu benle paylaşabilir mi mukayese ederek hangi gün elime ulaşacağını bilebilirim

Alıntıyı görüntüle
Belli olmaz. Anında gümrükten geçti güncellemesi alıp ertesi gün kargoya teslim edilebilir. Ortalama 1 haftada sürebilir. En geç haftaya elinde olur.

Belli olmaz. Anında gümrükten geçti güncellemesi alıp ertesi gün kargoya teslim edilebilir. Ortalama 1 haftada sürebilir. En geç haftaya elinde olur.
yakın zamanda gelen siparişin varsa istanbula geldikten kaç gün sonra eline ulaşmış bakabilir misin ?

yakın zamanda gelen siparişin varsa istanbula geldikten kaç gün sonra eline ulaşmış bakabilir misin ?
Sendeki aşamadan itibaren 5 gün içerisinde teslim edilmiş.

Hiç belli olmaz. Genelde 3-4 güne halloluyor.

Alıntıyı görüntüle
soyledigin urune baglı temu guncellemey,yor hemen siparişleri mesela bugun baktım kargo gümrükte diyordu sonra bir anda guncellendi dagıtıma cıkmıs diye degişebiliyor 3 gun içinde verirler kargoya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,224
Üyeler
175,005
Son üye
fet2
Geri