emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Herkese merhabalar ben Temudan alışveriş yapmak istiyorum da fiyatları da baya uygun geldi sizce nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar
Güvenli ama siz yine de her ihtimale karşı dijital cüzdan kullanın. Bit pazarı en nihayetindeHerkese merhabalar ben Temudan alışveriş yapmak istiyorum da fiyatları da baya uygun geldi sizce nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar
yok papara kullanıyorum zaten kartın içinde ne kadar varsa o kadar çekebilir yani sıkıntı olacağını düşünmüyorumGüvenli ama siz yine de her ihtimale karşı dijital cüzdan kullanın. Bit pazarı en nihayetinde![]()
PC hocasının çok videosu var temu ile ilgili,kutu açılımları vs. Güvenilir bı siteHerkese merhabalar ben Temudan alışveriş yapmak istiyorum da fiyatları da baya uygun geldi sizce nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim saygılar
Sitenin olayı o zatennasıl bu kadar ucuza ürün satıyolar anlamıyorum
vergilendirme nasıl oluyor ve gümrük vergisi vb. olur mu bir keresinde aliexpresten ürün aldım kapıda baya bi ücret almışlardı daGüvenli ama siz yine de her ihtimale karşı dijital cüzdan kullanın. Bit pazarı en nihayetinde![]()
ürünler ucuz değil bizim ülkemizde pahalı onun dışında kullanıcı çekmek için ek indirimler yapıyorlarnasıl bu kadar ucuza ürün satıyolar anlamıyorum
vergi ödeme ekranında sizden alınıyor zaten ekstra ücret yok. Ürün fiyatının %60 ı kadar vergi alınıyor yanlışım yoksa. Gümrük yasası gereği alacağınız ürünün 30 euro üstü olmaması gerek. (vergi hariç 30 euro) Bu tutarı geçen ürün aldığınız taktirde ürününüz gümrüğe takılır ve çekmek için ekstra ücret + gümrük müşaviri tutmanız gerekir.vergilendirme nasıl oluyor ve gümrük vergisi vb. olur mu bir keresinde aliexpresten ürün aldım kapıda baya bi ücret almışlardı da
yani 30 euro üstü almamam mı lazımvergi ödeme ekranında sizden alınıyor zaten ekstra ücret yok. Ürün fiyatının %60 ı kadar vergi alınıyor yanlışım yoksa. Gümrük yasası gereği alacağınız ürünün 30 euro üstü olmaması gerek. (vergi hariç 30 euro) Bu tutarı geçen ürün aldığınız taktirde ürününüz gümrüğe takılır ve çekmek için ekstra ücret + gümrük müşaviri tutmanız gerekir.
evet 30 euro üstü almamanız lazım , şuan güncel kurla 30 euro 1130 tl gözüküyor , ürün bedelinin bu sınırlara yaklaşmasına veya geçmemesine dikkat edin.yani 30 euro üstü almamam mı lazım
1130tl ye kadar birşeyler bakayım o zamanevet 30 euro üstü almamanız lazım , şuan güncel kurla 30 euro 1130 tl gözüküyor , ürün bedelinin bu sınırlara yaklaşmasına veya geçmemesine dikkat edin.