Temu iadem 2 defa yatmış

yerçileği

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
608
merhaba temudan bir ürün satın almıştım ürünün kalitesi kötü olduğundan dolayı kırılmıştı bende bunu iade ettim kargoya verdiğim anda iadem onaylandı ve 5 gün sonra yani bugün ücreti ödeme yaptığım kartımın hesabına yatırılmış ama aynı tutar aynı saat ve dakika ve 2 defa yatırılmış ücretide hesabıma 2 defa yansımış temu sorun yok diyor bi sıkıntı yaşar mıyım sizce?
1758737000825.webp

bu dünya için fazla dürüstsün .

merhaba temudan bir ürün satın almıştım ürünün kalitesi kötü olduğundan dolayı kırılmıştı bende bunu iade ettim kargoya verdiğim anda iadem onaylandı ve 5 gün sonra yani bugün ücreti ödeme yaptığım kartımın hesabına yatırılmış ama aynı tutar aynı saat ve dakika ve 2 defa yatırılmış ücretide hesabıma 2 defa yansımış temu sorun yok diyor bi sıkıntı yaşar mıyım sizce?Alıntıyı görüntüle
Belgelemişsin hocam bence sorun olmaz

sıkıntı yoktur heralde demesi çok güven vermedi bana biraz daha işin üstüne gidin siz yinede hocam dedini gibi 480 tl için sonradan uğraşmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonradan da pek bişi cıkmaz belirtmissin zaten

İş arkadaşım Temudan şuanki değerle sizin paraya çevirsem 2500 TL lik karışık ürünler sipariş etmişti.

İlk bekledi bekledi ses yok abi gelmiyor 2 hafta 3 hafta oldu ne ürün var nede paramızı geri alamıyoruz ürün yolda diye. Tam olarak İzleyemiyoruz da.

En son bu arkadaşım bıktı iadeye tıkladı. 1 haftaya kalmadı Para iadesi yapıldı tabi paket yok ortada hala.

İadeden 3-5 gün sonra paket kapılarına ulaştı. Adam harbiden üzüldü lan iade etmeseydim keşke diye.

Neyse 1 hafta geçmedi üzerinden ikinci defa 2500 TL kartına ödendi. Sabah sabah işe gelmiş bakıyorum adam sinsice sırıtıyor. Ne oldu abi söylesene çatladık burda tutturduk. En sonunda dayanamayıp söyledi. Hep pirlikte patlattık kahkahayı.

Ve bir süre sonra Temu çalışanları aradı size kargo ulaşmış mı diye. Dedik ulaşmasına ulaştı da ama yolunu gözlemekten yaşlandık be abi. E sonra iade etmek konusuna girmeden okey deyip geri kapattılar telefonu. Hatırlayınca hala güleriz

İş arkadaşım Temudan şuanki değerle sizin paraya çevirsem 2500 TL lik karışık ürünler sipariş etmişti.

İlk bekledi bekledi ses yok abi gelmiyor 2 hafta 3 hafta oldu ne ürün var nede paramızı geri alamıyoruz ürün yolda diye. Tam olarak İzleyemiyoruz da.

En son bu arkadaşım bıktı iadeye tıkladı. 1 haftaya kalmadı Para iadesi yapıldı tabi paket yok ortada hala.

İadeden 3-5 gün sonra paket kapılarına ulaştı. Adam harbiden üzüldü lan iade etmeseydim keşke diye.

Neyse 1 hafta geçmedi üzerinden ikinci defa 2500 TL kartına ödendi. Sabah sabah işe gelmiş bakıyorum adam sinsice sırıtıyor. Ne oldu abi söylesene çatladık burda tutturduk. En sonunda dayanamayıp söyledi. Hep pirlikte patlattık kahkahayı.

Ve bir süre sonra Temu çalışanları aradı size kargo ulaşmış mı diye. Dedik ulaşmasına ulaştı da ama yolunu gözlemekten yaşlandık be abi. E sonra iade etmek konusuna girmeden okey deyip geri kapattılar telefonu. Hatırlayınca hala güleriz
2500tllik sipariş olduğuna göre baya önce olmalı ne kadar süre geçti acaba arkadaştada ne şans varmış

2500tllik sipariş olduğuna göre baya önce olmalı ne kadar süre geçti acaba arkadaştada ne şans varmış
Adam uyanık ya, bide keşke daha fazla ürün sipariş etseydim diyor. :D :D :D Geride göndermedi ürünleri + olarak kara geçti.

1 yıl olacak kimse para konusunda aramadı etmedi fazladan geri ödeme yaptık diye.

Adam uyanık ya, bide keşke daha fazla ürün sipariş etseydim diyor. :D :D :D Geride göndermedi ürünleri + olarak kara geçti.

1 yıl olacak kimse para konusunda aramadı etmedi fazladan geri ödeme yaptık diye.
Temu'nun umrunda olmaz. 15k kadar para iadesi (ürünler bende kaldı), bir sürü hediye kupon aldım. Hergün hesaplarımdan kupon istiyorum. Dün 1 tane hesabımdan yazıştığımda kupon kalmadığını söyledi. Tam konuşmayı kapatıyordum bana 3 ay önceki siparişimden 490tl kredi teklif etti. Eyvallah dedim :D.

Geri