Neler Yeni

İncehesap dalga mı geçiyor ? Ürün bir var bir yok, paketlendi kargoya hazır tekrar ürün yok

NewGaming

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Furkan

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şuan kargolar yavaşladı biraz vaka sayıları artmaya başladı yine

High Gain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Önder ÇAMKERTEN
21 Ağustos'da bir sistem aldım. Dün aradım ellerinde team 3200 ram kalmamış onun yerine xpg 3200 takalım mı dediler. Takın dedim.Şuan kargoda. Yarın elime geçecek inş.
Cuma indiriminde parçalar hızlı tüketilince artkk sistemden midir nedir olmayan parçayı varmış gibi satabiliyorlar. Beklemelerin büyük bir kısmının sebebi bu.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
aynısını banada yaptılar en sonunda sert bir şekilde konuştum ertesi gün elimdeydi ürün :)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
14 Ağustosta aldığım ürünü hala kargo ya vermediler 4 defa görüştüm.
1. görüşme : sipariş sırasında
2. görüşme : Mesaj da bana denilen "Siparişiniz hazırlık ve paketlenme süreci tamamlanmıştır. " Peki telefonda ne cevabını aldım dersiniz 😂 ürün ellerimizde yok Aynı gün verilen 2 farklı cevap
3. görüşme : Ürünün fatura basımında sıkıntı var en geç pazartesi verilecek kargoya
4. Görüşme az önce gerçekleşti ve ürünün ellerinde olmadığını söylediler.

Tüketici hakem heyetine başvurumu gerçekleştiriyorum.

işlemci ve ekran kartı aldım daha önce sorunsuz gelmişti. Ama bu gibi sorunlara denk gelirseniz Allah kurtarsız İLGİ VE BİLGİ SIFIR

Siparişin şans eseri kargoya verilirse tamam site güzel oluyor birden. Gel gör ki böyle sıkıntılar da verilen cevaplar ile sitenin kaç kuruş ettiği ortaya çıkıyor.

Edit: Siparişimi akıllarınca paketleme sürecinde yazan kısmı Ödeme onaylandı diye değiştirmişler 😂
Edit 2 : Şikayetvar üzerinden ulaşım sağladılar tekrar orda da ürünün olmadığını söylediler Şaka gibi bunlar ya daha dün ürün hazır en geç pazartesi verilecek denilen ürün buhar oldu gitti. Zaten olması gereken iadeyi bir lütufmuş gibi sunmaları da yok mu. 50 TL de alt limitsiz çek verecekmiş 👶
Bozuk ürünü geri kargolan kişinin mouse unu kaybeden yerdir İnceHesap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,296
Üyeler
172,213
Son üye
Legend01
Top Bottom