Neler Yeni

Temu İlk Alışverıs İndirim Hakkında

Clayz

80+ Silver
Dostlar selam su ılk alısverıste %30 ındırım kodu sadece bı ker oluyo herkes evde kullandı 1 kere ama bıdaha kullanmanın yolu varmı aynı telefondan hesap degısmek fark etmıyo nasıl yapabılırım ya da yapan varmı daha once bazıları vpn ıle dıyodu ama olucagını sanmıyorum baska yontem varmı?

elemin

80+ Bronze
arkadaşınızdan ya da akrabanızdan rica edebilirsiniz anca :D

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşınızdan ya da akrabanızdan rica edebilirsiniz anca :D
ne arkadasım var ne de yakın akrabam ahahaha bı teyzeme sorarım ama herseyın bugu varken bununda bı yontemı vardır bence

elemin

80+ Bronze
ne arkadasım var ne de yakın akrabam ahahaha bı teyzeme sorarım ama herseyın bugu varken bununda bı yontemı vardır bence
hocam yasal olmayan yollar var yani numara satın alma tarzı bluestacks üzerinden farklı bir telefona bağlanma gibisinden o işlere girmek riskli o yüzden ben önermiyorum en sağlıklısı arkadaş edinmek :D

Clayz

80+ Silver
hocam yasal olmayan yollar var yani numara satın alma tarzı bluestacks üzerinden farklı bir telefona bağlanma gibisinden o işlere girmek riskli o yüzden ben önermiyorum en sağlıklısı arkadaş edinmek :D
bluestack cok mantıklıymıs cıdden bu arada :D

Clayz

80+ Silver
ama yine de numara istiyor o yüzden farklı bir numara şart.
hocam sunuda sorım anneannemın telefonu tuslu ben sım kartını kendı telefonuma taksam yenı hesap olarak sayarmı yoksa telefonun kendı ımesı kayıtlı felanmı temuya o tarz bırseymı

Clayz

80+ Silver
e posta ile de kayıt olamıyor musun hocam
olunuyo ama kabul etmıyo bu telefondan daha once gırıs yapıldıgı ıcın bıde odeme kısmında no ıstıyo halıyle tc felan

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Aras Şimşek
olunuyo ama kabul etmıyo bu telefondan daha once gırıs yapıldıgı ıcın bıde odeme kısmında no ıstıyo halıyle tc felan
ben oraya hep aynı telı gırıyorum oluyo hocam :D

Top Bottom