Temu ilk alışveriş yardım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Beyler spor ürünleri için tercih edeceğim siteyi yeni üyeyim nasıldır site güvenilir mi?? İlk indirim kodu falan varmısır yardımlarınızı bekliyorum.

ne alıcan

Beyler spor ürünleri için tercih edeceğim siteyi yeni üyeyim nasıldır site güvenilir mi?? İlk indirim kodu falan varmısır yardımlarınızı bekliyorum.
Valla ben zar zor güvenip sipariş verdim, şuan transfer sürecinde gözüküyor.
Telefona uygulamayı indirdikten 24 saat içinde geçerli kod vardı bana %30 indirim vermişti bulabilirsem atarım ama hala geçerlimi bilmiyorum.

Spor kıyafeti şort falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben zar zor güvenip sipariş verdim, şuan transfer sürecinde gözüküyor.
Telefona uygulamayı indirdikten 24 saat içinde geçerli kod vardı bana %30 indirim vermişti bulabilirsem atarım ama hala geçerlimi bilmiyorum.
Bende vericem kod bulursam desteklerinizi bekliyorum

Hocam min. spariş tutarı 480 tl den 980 tl ye çıkmış haberiniz olsun.
Şuan sepet 1300 falan hocam

Hocam min. spariş tutarı 480 tl den 980 tl ye çıkmış haberiniz olsun.
1 şort iki üst bide matara aldım Türkiye de o model şortu kaliteliyse 2000 falan iyi marma yan sanayi marka 1000 lirası bar

Şuan sepet 1300 falan hocam
Şimdi hatırladım sitesine girince ekrana qr kod geliyor telefona indir diye sağında da kod olması lazım o kodu girince kupon veriyordu.

Şimdi hatırladım sitesine girince ekrana qr kod geliyor telefona indir diye sağında da kod olması lazım o kodu girince kupon veriyordu.
Kodu ödeme aşamasında mı girmeliyim yoksa başka yere mi

arkadaşlar ben birden çok alışveris yaptım ve sorunsuz yaptım alısverıs gecmisinide buraya atayım

bu arada hepsi teslim edildi merak edilen tum soruları cevaplayabilirim

Ekler

• temu1.png
    temu1.png
    663.6 KB · Hit: 148
  • temu2.png
    temu2.png
    307.9 KB · Hit: 160
  • temu3.png
    temu3.png
    349.6 KB · Hit: 140
  • temu4.png
    temu4.png
    414.7 KB · Hit: 125
  • temu5.png
    temu5.png
    504.8 KB · Hit: 115
  • temu6.png
    temu6.png
    484.9 KB · Hit: 136
Kod göremedim hocam telefondan qr mı okutmam lazım qr var mobilden masaüstü web sitesiyle bağlandım

arkadaşlar ben birden çok alışveris yaptım ve sorunsuz yaptım alısverıs gecmisinide buraya atayım

bu arada hepsi teslim edildi merak edilen tum soruları cevaplayabilirim
Çok teşekkürler sağolun adresi direk girdim düz şekilde ama ilk alışverişe kod bulamıyorum

dostum indirdikten sonra ilk 24 saat içinde alısverıs yaparsan o kod aktif oluyor eger ındırıp 24 saatte alısverıs yapmazsan kodu kullanamazsın

Kod göremedim hocam telefondan qr mı okutmam lazım qr var mobilden masaüstü web sitesiyle bağlandım

Çok teşekkürler sağolun adresi direk girdim düz şekilde ama ilk alışverişe kod bulamıyorum
Hocam kod işini kaldırmışlar galiba, bende siteye girince qr kod vs. çıkmıyor, diğer Temu konularına bakıyorum orda yazan kodları da kaldırmış konu sahipleri.

dostum indirdikten sonra ilk 24 saat içinde alısverıs yaparsan o kod aktif oluyor eger ındırıp 24 saatte alısverıs yapmazsan kodu kullanamazsın
Ben kullandım.

Alışveriş yapcam kodu birdahakine kullanabiliyorum sanırım

Geri