Valla ben zar zor güvenip sipariş verdim, şuan transfer sürecinde gözüküyor.Beyler spor ürünleri için tercih edeceğim siteyi yeni üyeyim nasıldır site güvenilir mi?? İlk indirim kodu falan varmısır yardımlarınızı bekliyorum.
Spor kıyafeti şort falanne alıcan
Bende vericem kod bulursam desteklerinizi bekliyorumValla ben zar zor güvenip sipariş verdim, şuan transfer sürecinde gözüküyor.
Telefona uygulamayı indirdikten 24 saat içinde geçerli kod vardı bana %30 indirim vermişti bulabilirsem atarım ama hala geçerlimi bilmiyorum.
Hocam min. spariş tutarı 480 tl den 980 tl ye çıkmış haberiniz olsun.Spor kıyafeti şort falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende vericem kod bulursam desteklerinizi bekliyorum
Şuan sepet 1300 falan hocamHocam min. spariş tutarı 480 tl den 980 tl ye çıkmış haberiniz olsun.
1 şort iki üst bide matara aldım Türkiye de o model şortu kaliteliyse 2000 falan iyi marma yan sanayi marka 1000 lirası barHocam min. spariş tutarı 480 tl den 980 tl ye çıkmış haberiniz olsun.
Şimdi hatırladım sitesine girince ekrana qr kod geliyor telefona indir diye sağında da kod olması lazım o kodu girince kupon veriyordu.Şuan sepet 1300 falan hocam
Kodu ödeme aşamasında mı girmeliyim yoksa başka yere miŞimdi hatırladım sitesine girince ekrana qr kod geliyor telefona indir diye sağında da kod olması lazım o kodu girince kupon veriyordu.
Temu | En Yeni Giyim, Güzellik, Ev, Takı Ürünlerini ve Daha Fazlasını Keşfedin
Temu'yu en yeni moda ürünleri, kozmetik ürünleri ve daha fazlası için tek adres haline getirin. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz kargo. 90 gün içinde ücretsiz iade. Temu'da alışveriş yapın ve tasarruf etmeye başlayın.www.temu.com
Kod göremedim hocam telefondan qr mı okutmam lazım qr var mobilden masaüstü web sitesiyle bağlandımŞimdi hatırladım sitesine girince ekrana qr kod geliyor telefona indir diye sağında da kod olması lazım o kodu girince kupon veriyordu.
Temu | En Yeni Giyim, Güzellik, Ev, Takı Ürünlerini ve Daha Fazlasını Keşfedin
Temu'yu en yeni moda ürünleri, kozmetik ürünleri ve daha fazlası için tek adres haline getirin. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz kargo. 90 gün içinde ücretsiz iade. Temu'da alışveriş yapın ve tasarruf etmeye başlayın.www.temu.com
Çok teşekkürler sağolun adresi direk girdim düz şekilde ama ilk alışverişe kod bulamıyorumarkadaşlar ben birden çok alışveris yaptım ve sorunsuz yaptım alısverıs gecmisinide buraya atayım
bu arada hepsi teslim edildi merak edilen tum soruları cevaplayabilirim
Hocam kod işini kaldırmışlar galiba, bende siteye girince qr kod vs. çıkmıyor, diğer Temu konularına bakıyorum orda yazan kodları da kaldırmış konu sahipleri.Kod göremedim hocam telefondan qr mı okutmam lazım qr var mobilden masaüstü web sitesiyle bağlandım
Çok teşekkürler sağolun adresi direk girdim düz şekilde ama ilk alışverişe kod bulamıyorum
Ben kullandım.dostum indirdikten sonra ilk 24 saat içinde alısverıs yaparsan o kod aktif oluyor eger ındırıp 24 saatte alısverıs yapmazsan kodu kullanamazsın
Alışveriş yapcam kodu birdahakine kullanabiliyorum sanırımdostum indirdikten sonra ilk 24 saat içinde alısverıs yaparsan o kod aktif oluyor eger ındırıp 24 saatte alısverıs yapmazsan kodu kullanamazsın