Alt limit yok 27 euro üst limit vargümrükten geçmesi için 30 euro luk bir alt limit yok muydu böyle direkt alınabiliyor mu
haa teşekkür ederim ben onu alt limit sanıyordumAlt limit yok 27 euro üst limit var
Cidden oluyormuş teşekkür ederimTemu Alt Limitsiz Alışveriş Taktiği
Öncelikle telefondan chrome u açıyoruz. Daha sonra arama çubuğuna temu led yazıyoruz ve alışverişe tıklıyoruz. Sonra buradan herhangi birine tıklayın. Buradan sonra sizi uygulamaya atıcak. Buradan da sepete tıklayıp siparişimizi veriyoruz. İşinize yarar umarım.forum.donanimarsivi.com
ben ilk başta sizle kafa buluyorlar sanmıştım doğruymuş
Olmuyorinternete temu ... yaz ve alış veriş linkine tıkla. uygulamaya girer ve hemen sepete geç ve istediğin ürünü al
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama alacağın şeyi sepete eklemeyi unutma
yapamamışsın hocam senOlmuyor
Mobilden uygulamaya girmesi gerekOlmuyor
denedin mi sen hocam iptal edilme ihtimali var mıTemu led diye google a yazın, google alışveriş sekmesinden üstte temu ürünlerinden birini seçin, sepete ekleyin .eklemeden önce istediğiniz ürünüde ekleyin. Sonra ledi silin. Alt limit olmuyor
Bende işe yaramıyor bu ne yapsamTemu Alt Limitsiz Alışveriş Taktiği
Öncelikle telefondan chrome u açıyoruz. Daha sonra arama çubuğuna temu led yazıyoruz ve alışverişe tıklıyoruz. Sonra buradan herhangi birine tıklayın. Buradan sonra sizi uygulamaya atıcak. Buradan da sepete tıklayıp siparişimizi veriyoruz. İşinize yarar umarım.forum.donanimarsivi.com