Tebrik ederim dostum bu yaptığının dolandırıcılık olduğunu biliyorsun değil mi?Temudan ürünü iade etmeden iade aldım. Nesi cesaret?
EkonomiŞu SSDlerin konusuna bile açmaya tenezzül etmezdi kimse ne oldu da sıcak fırsatlara açar oldunuz Paranızı çöpe atmayın boşuna.
kodak ssd üretmiyor isim hakkını satıyor sadece antin kuntin bi marka üretiyor olabilirLink- İndirimli ürünler kısmında ilk sırada
Dostlar bu ssd'nin 1 TB'lik versiyonu için redditte bir tane konu açılmış sıkıntı çıktığına dair, gören herkes alınmaz vs diyor. Ssd'den kaynaklandığı bile bilinmiyor oysa. Kısacası üretici Kodak ben aldım 1 tane. En kötü arşiv olarak kullanılır.
Asıl ekonomisini düşünen almaz bunuEkonomi
Hocam bu SSD değil ram li flash bellekÜrünün kontrolcü bilgisini geçtim datasheeti bile yok.Firma websitesine bile koymamış.
Neden kavga çıktığını merak ettimBu ssd ler fiyatından ötürü benim de dikkatimi çekmişti. Alınır mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga kaç defa dedik yaptıysanız yazmayın şunu diye , kaç defa kavga çıktı bu durumdan ötürü. Sil mesajını.
yani belli değil mi neden çıktığı ilerde gerçekten bozuk ürün gelse kimse iade edemeyecek bir grup temuyu dolandırdı diyeNeden kavga çıktığını merak ettim