E Emn1234 80+ Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 378 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Emin Turunç Cumartesi, 00:40 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 louvert yazmış: Öne doğru hareket ediyor mu monitör yoksa sabit mi Devamı için tıklayın... ilk kurduğumda aşağı doğru salıyordu kendini alyanı sıkınca düzeldi şuan sıkıntı yok 1 saat olmadı daha kuralı
louvert yazmış: Öne doğru hareket ediyor mu monitör yoksa sabit mi Devamı için tıklayın... ilk kurduğumda aşağı doğru salıyordu kendini alyanı sıkınca düzeldi şuan sıkıntı yok 1 saat olmadı daha kuralı
HuseyinBy01 80+ Bronze Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 1,296 Dahası Reaksiyon skoru 531 İsim Hüseyin Mert Görgel Cumartesi, 00:41 #15 Emn1234 yazmış: Arkadaşlar temudan aldığım monitör standı geldi kurulumu yaptım gayet güzel ama gün içinde bu kendiliğinden gevşeme yapar mı 27 inch monitör taşıyor o biraz korkuttu beni açıkçası Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bende 5 ay önce ikilisini aldım o zaman vergisiz 500 TL civarına satılıyordu bedavaydı
Emn1234 yazmış: Arkadaşlar temudan aldığım monitör standı geldi kurulumu yaptım gayet güzel ama gün içinde bu kendiliğinden gevşeme yapar mı 27 inch monitör taşıyor o biraz korkuttu beni açıkçası Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bende 5 ay önce ikilisini aldım o zaman vergisiz 500 TL civarına satılıyordu bedavaydı