Neler Yeni

Yardım TEMU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ŞİKAYET

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Osman
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Tecrübesi olan illa olmuştur diye tahmin ediyorum fakat bu konu hakkında eyleme geçen herhangi biri varsa ve söylebilirse çok sevinirim. Bazılarınıza komik gelecektir fakat bununla ilgili bir yol kat etmezsem kendimi uzun süre yok yere rahatsız olmuş hissedeceğim.

Sağlıklı insanların akli dengelerini bozmak için yüksek özveri ile kendilerini bu yönde felsefe edinmiş, müşteri olmuş veya olacak kişileri pişman edecek hale getiren, cevap süreleri ile ekran başında saatlerce bekleten ve sözde temsilciliklerinden ziyade müşterilerin kampanyalar hakkında daha çok bilgiye sahip olmasının rahatsızlığını detaylı bir şekilde (örneğin mail yolu gibi) platformlar aracılığıyla nasıl ve kime şikayet edebiliriz.

Teşekkür ederim şimdiden.

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren aksu
önceden böyle değillerdi biyerleri kalkmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ceyhun
Bence direkt yüzüne belirtin utanıp özür diliyorlar.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
ArtiAnius
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Tecrübesi olan illa olmuştur diye tahmin ediyorum fakat bu konu hakkında eyleme geçen herhangi biri varsa ve söylebilirse çok sevinirim. Bazılarınıza komik gelecektir fakat bununla ilgili bir yol kat etmezsem kendimi uzun süre yok yere rahatsız olmuş hissedeceğim.

Sağlıklı insanların akli dengelerini bozmak için yüksek özveri ile kendilerini bu yönde felsefe edinmiş, müşteri olmuş veya olacak kişileri pişman edecek hale getiren, cevap süreleri ile ekran başında saatlerce bekleten ve sözde temsilciliklerinden ziyade müşterilerin kampanyalar hakkında daha çok bilgiye sahip olmasının rahatsızlığını detaylı bir şekilde (örneğin mail yolu gibi) platformlar aracılığıyla nasıl ve kime şikayet edebiliriz.

Teşekkür ederim şimdiden.
Cümleyi çokkk çok zor bir şekilde anladım :D ancak müşteri temsilcilerinin bu aralar oturdukları yer kalkmış kodu bırak kredi bile vermiyorlar

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ibrahim demir
11 den sonra türk geliyor
besim diye biri gelirse yürümeyin döverim:ROFLMAO:

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence direkt yüzüne belirtin utanıp özür diliyorlar.
Önceden hazırlanmış copy-paste özür cevapları ve kalpler ile ancak kendilerini kandırır onlar.
Cümleyi çokkk çok zor bir şekilde anladım :D ancak müşteri temsilcilerinin bu aralar oturdukları yer kalkmış kodu bırak kredi bile vermiyorlar
Kredi ve kodlar konusunda evet haklısınız ama durum genel olarak her şey için geçerli. İnsanları yazdığına pişman eden tavırlar artık çok bezdirdi. Dalga geçer gibi muhatap olmaya çalışıyorlar. Saatlerce ekran başında bunların daha önce hazırlanmış ve kopyalamaya hazır vaziyetteki listelerinden acaba hangisini seçip de yollayacaklar diye bekler olduk.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
ArtiAnius
Önceden hazırlanmış copy-paste özür cevapları ve kalpler ile ancak kendilerini kandırır onlar.

Kredi ve kodlar konusunda evet haklısınız ama durum genel olarak her şey için geçerli. İnsanları yazdığına pişman eden tavırlar artık çok bezdirdi. Dalga geçer gibi muhatap olmaya çalışıyorlar. Saatlerce ekran başında bunların daha önce hazırlanmış ve kopyalamaya hazır vaziyetteki listelerinden acaba hangisini seçip de yollayacaklar diye bekler olduk.
siparişimle alakalı yaşadığım durumu sorduğumda siparişinizi iptal etmek istediğinizi onaylıyor musunuz dediler :D

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siparişimle alakalı yaşadığım durumu sorduğumda siparişinizi iptal etmek istediğinizi onaylıyor musunuz dediler :D
Yakın zamanda belki de dünyanın en büyük şirketlerinden biri olacaklar ve müşteri ilişkileri departmanının kalitesine bak.

En azından yaşadığınız durumu kökünden sonlandıracak bir seçenek ile yaklaşmışlar 💀

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gökdeniz Sezer
Ayriyeten Türklerin hiçbiri Türkçe bilmiyor, yabancılarla çeviri yoluyla daha iyi Türkçe iletişim kurulabiliyor.

OqDaYy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oktay Yaman
Bazen Canım Sıkılıyor Bana Kupon ver Morelim Bozuk Diyorum
Sizi Bekletebilirmiyim Diyor 10 dakika Bana bekliyorum %20 İndirim Veriyor Sohbet Bitince 4 Yïldız veriyorum 1 Yildizida 10 dakikada Kiriyorum . : D

Top Bottom