deserteagle7
80+
- Reaksiyon skoru
- 202
Merhabalar arkadaşlar soru belli 1 Nisan'daki mevzudan dolayı yeni sipariş vermek mantıklı mı ne dersiniz?
bazı kişilerin yurt dışı siparişleri iptal olmuş ama en kötü para iadesi alırsınMerhabalar arkadaşlar soru belli 1 Nisan'daki mevzudan dolayı yeni sipariş vermek mantıklı mı ne dersiniz?
Gümrükten geçmezse doğrudan Çin'e geri mi gidiyor?bazı kişilerin yurt dışı siparişleri iptal olmuş ama en kötü para iadesi alırsın
İşte bazen çok uzun sürüyor gümrük süreci durumu haberdar eder misin hocam çok tereddütte kaldım şu anAliexpress den verdim şuan havalimanında bakalım
Duruma göre yazarım, en fazla para iadesi olur bakalımİşte bazen çok uzun sürüyor gümrük süreci durumu haberdar eder misin hocam çok tereddütte kaldım şu an
PTT ürünü teslim aldı , bir kaç güne dağıtıma çıkar hocamİşte bazen çok uzun sürüyor gümrük süreci durumu haberdar eder misin hocam çok tereddütte kaldım şu an
1 Nisan'dan sonra mı gümrüğe geldi hocam?PTT ürünü teslim aldı , bir kaç güne dağıtıma çıkar hocam
Gümrükten geçip geçmediğini yazabilir misiniz?1 nisanda sipariş verdim gümürüğe geldi. teslim alınmayı bekliyor
Tabi . Geçerse güncellerim.Gümrükten geçip geçmediğini yazabilir misiniz?