Neler Yeni

Temu size de iğrenç geliyor mu

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Yağmur
Bu temunun ücretsiz klavye geyiği gerçek mi ben de çok görüyorum
Sence jdjshxsjndskdn değil tabi yalan şeyleri o reklamlar zaten Japonya da olsa adamı donuna kadar alırlardı yalan reklam dolandırıcılıktan

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Yağmur
Bedava ürün alanlar varmış ama cidden
O var ama işte insan çekmek için yapılan bir şey arkadaş bı davet kodu ile bir kaç kişi davet etmen lazım anca öyle reklamlarda gibi bı anda direkt kazanmiyon

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
A''
Temu ismini gördükçe miğdem bulanıyor size de oluyor mu bilmiyorum ama çoğu kişi sevsede bı hate kitlesi var ben ben hate kısmındayım ya reklamları olsun ürünler ve yalan şeyleri nedense çok sinirime gidiyor çoğu kişi siz kullanmayı bilmiyorsunuz diyor bence içindeki ürünler hem kalitesiz hem yalan reklam görmekten bıktım her davet de indirim fln herkesi çekmek için her şeyi kullanıyorlar bana miğde bulandırıcı geliyor temu çoğu kişi kaliteli ürün aldım dese bile bi kaç gün sonra kırılanı gördüm ve en son yaşadığım şeyden beri uygulama tamamen iğrenç geliyor bi kızı olmama rağmen karşıma +18 bir şey çıktı ve miğdem bulandı size göre nasıl bence kötü bi alışveriş yeri yüzüne bakmam
Siteye ilk girdiğimde benim karşıma da o tarz ürünler çıkmıştı sonra ilgilendiğim ürünlere bakınca gitti. 1 kez o tarz şeylere tıklasam muhtemelen full onları önerecek.

129366

80+
Uygunsuz davranış
bana da sürekli yersiz ve gereksiz ingilizce kelime kullanan, çizgi film profili yapanlar iğrenç geliyor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
yok ben seviyom

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
slm
Aslında iyi bir şey temu. En basitinden bizim ülkemizdeki ürünler yurt dışından alınıp bir de ekstra kâr çıkarılıyor normal değeri 2500 TL olan bir ürünü 5000 TL'ye satıyorlar örneğin giyim konusu söz konusuysa bizim insanlarımızın birçoğunda marka deliliği var ama marka takıntısı olmayan bazı kesim sırf marka parası ödememek için genellikle bu yöntemleri kullanabiliyorlar temu gibi bir pazarda veya genellikle asya bölgesinde giyim markalarının çokluğu sebebiyle rekabeti sebebiyle ürünler ucuz fiyata en azından orta kalite veya daha iyi bir kaliteye denk getirilebiliyor bu da aslında insanların cebine bir şekilde yarıyor 1 yerine 3 parça dahi alınabiliyor veya artan parayı başka şekilde değerlendirebiliyor ya da en azından aynı fiyata daha kaliteli ürün alabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,734
Üyeler
168,189
Son üye
krky88
Top Bottom