Neler Yeni

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
Hocalarım ben Müşteri hizmetleri ile görüşünce bana 1250 tl sadece ürün tutuarı olan bir almış veriş yapmam söylendi. Yani vergi ile birlikte 2 bin tl ediyor minimum harcamam. Önceden almış olduğum 1 liraya ile aslında toplam harcamam bin lira oluyor üsütne de 1 lira veriyor yani bana bu wincredit kampanyası çok mantıklı gelmedi bende mi sorun var yanlış iletişim mi kurdum Müşteri hizmetleri ile .

o olay şöyle işliyor wincredit sayfasında sizin 2 ürün almanızı istiyor ve herhangi bir min tutar belirtmiyor o sayfadan ucuz olanlardan 2 ürün alıyorsunuz sonrasında ise jetonu dolduramadınız diyip 2 ürün daha almanızı istiyor ve 2.seferde %8 jeton iadesi veriyor burada ise istediğiniz 500 600tllik 1 ürün ve ucuz 1 ürün alırsanız hem 1000tlnin aşağısında harcama yapabiliyorsunuz hatta verdiği 1000tl temu kredisi artı 100 150tl cebinizde kalabiliyor.umarım anlatabilmişimdir bugün kargoya verilirse tekrar wincrediti yapacağım ekran görüntülerini atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben alırken min 430 yazıyor.

ilberhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Öztürk
Hocalarım ben Müşteri hizmetleri ile görüşünce bana 1250 tl sadece ürün tutuarı olan bir almış veriş yapmam söylendi. Yani vergi ile birlikte 2 bin tl ediyor minimum harcamam. Önceden almış olduğum 1 liraya ile aslında toplam harcamam bin lira oluyor üsütne de 1 lira veriyor yani bana bu wincredit kampanyası çok mantıklı gelmedi bende mi sorun var yanlış iletişim mi kurdum Müşteri hizmetleri ile .
Ben 1700 tl alışveriş yaptım kalan 50 jetonu 1200 e tamamlamadı iptal ettim siparişi. Daha üzerine de izin vermiyor gümrük sınırından dolayı nasıl olacak bu iş anlamadım doğrusu

İlk 30 dk da alışveriş yapmadıysanız 10 jeton bonusu kaybetmişsinizdir. Bu yüzden 40 yerine 50 jeton toplamanız gerekiyor. Yani %4 ten 1000 tl yerine 1250 tl vergi hariç alışveriş. wincredit bölümünden İki farklı siparişle alırsanız vergi sınırına geçmemiş olursunuz. Yada 72 saatlik sürenin bitmesini bekleyip. 10 jeton bonuslu olarak kampanyaya katılırsınız. Tabi kampanyatı tekrar vermesi garanti mi onu bilmiyorum. Büyük ihtimal verir.

Ben 1700 tl alışveriş yaptım kalan 50 jetonu 1200 e tamamlamadı iptal ettim siparişi. Daha üzerine de izin vermiyor gümrük sınırından dolayı nasıl olacak bu iş anlamadım doğrusu
Farklı siparişlerle vereceksin yada bekliycen. Yukarda yazdım az önce. İlber Hocaya temu tavsiyesi vermek te varmış😁 Adam görmesin

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
İlk 30 dk da alışveriş yapmadıysanız 10 jeton bonusu kaybetmişsinizdir. Bu yüzden 40 yerine 50 jeton toplamanız gerekiyor. Yani %4 ten 1000 tl yerine 1250 tl vergi hariç alışveriş. wincredit bölümünden İki farklı siparişle alırsanız vergi sınırına geçmemiş olursunuz. Yada 72 saatlik sürenin bitmesini bekleyip. 10 jeton bonuslu olarak kampanyaya katılırsınız. Tabi kampanyatı tekrar vermesi garanti mi onu bilmiyorum. Büyük ihtimal verir.

Farklı siparişlerle vereceksin yada bekliycen. Yukarda yazdım az önce.
Şimdi anladım demek o süre boşuna değilmiş geldiği gibi sipariş verirsem karlı olabilirmiş doğru anladım sanırım. Müşteri hizmetleri ile görüşmek kolay olmuyor. Tam doğru bilgi de almıyorum. Çeviri kullandıkları için anlaşılır olmuyorlar neyse bekleyeyim o halde belki tekrar gelir. Süresi dolan kuponları tekrar almak için ne yazmam gerekiyor müşteri hizmetlerine. Bunun hakkında bilgi verir misiniz.

Evet wincred
hocam ssini atabilir misiniz ve alışverişi wincredit kampanya ekranından mı yapıyorsunuz?
Evet wincreditten yapıyorum sayılır. Mesajlar bölümünün altında 500tl al yazıyor. Ona tıklıyorum ve 1000 oluyor.

Şimdi anladım demek o süre boşuna değilmiş geldiği gibi sipariş verirsem karlı olabilirmiş doğru anladım sanırım. Müşteri hizmetleri ile görüşmek kolay olmuyor. Tam doğru bilgi de almıyorum. Çeviri kullandıkları için anlaşılır olmuyorlar neyse bekleyeyim o halde belki tekrar gelir. Süresi dolan kuponları tekrar almak için ne yazmam gerekiyor müşteri hizmetlerine. Bunun hakkında bilgi verir misiniz.
Aynen öyle. Kupon için destekteki sanal asistana kupon istiyorum yazarsanız geçmiş kuponu birkaç günlüğüne tekrar tanımlar fakat wincredit ve kupon beraber kullanılmaz. Döngüye sokmuycaksanız krediyi aldıktan sonra yapabilirsiniz. Fotoğraf kayarankin için. Mesajlar karışmış.

Ekler

• Screenshot_2025-02-26-17-22-45-628_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-02-26-17-22-45-628_com.miui.gallery.jpg
    966.3 KB · Hit: 36

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
Screenshot_2025-02-26-17-35-31-261_com.einnovation.temu.jpg

Hocam son olarak bi yorum yapacak olursan beklemek mi mantıklı yoksa elimdeki 1000 jetonla burdan harcama yapmak mı?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Taşlıova
Arkadaşlar bu akşam bu uygulamanın püf noktalarını ve kişilerde farklılık gösteren değişkenleri hakkında kısa bir video hazırlayıp yayına alıcam, umarım faydalı olur, buradan haber vericem..
Kampanyanın uygulanış şekli hakkında halen bazı arkadaşlarımızın anlayamadığı noktalar var ve açığa kavuşsun istiyorum, bir de bu kampanyanın neden bazı arkadaşlarda farklı uygulama şekilleriyle oluştuğuna da değinicem...

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Emre
Aile fertlerinden birine (hic temu indirilmemis ve sifir hesap) ttemu hesabi acgim linklerden tikliyorum ama ayni sabit fiyatlar yani yeni cihaz yeni telefon olmasına rağmen cikmiyor sebebi nedir acaba

KingDeViL

80+ Bronze

Farklı siparişlerle vereceksin yada bekliycen. Yukarda yazdım az önce. İlber Hocaya temu tavsiyesi vermek te varmış😁 Adam görmesin
Ben aradığım ürünü bulana kadar 30 dk geçti bugün. Size özel 70dk tanımlıyoruz dedi. 2 ürün seçtim ve satın aldım. Jeton tamamlandı sıkıntı olmadı.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Taşlıova
Selamlar,
Temu 1000 TL 600 TL kredi kampanyasına dair detay içerik barındıran yeni videomuzu az önce yayına aldım,
Aşağıdaki konu başlığı sayfamızdan erişebilirsiniz.
İyi akşamlar,

Top Bottom