Drsağbırakmayan
80+ Bronze
hocam ona benzer olarak
Dediğiniz fiyatı gördüm klavye ve mouse aldığım için sonra alayım dedim lakin fiyat uçtuhocam ona benzer olarak
bunu indirimli halde 285 tl ye aldım gümrükleme bitti cuma falan elimde olur bende merak ediyorum. sizin bahsettiğinizin fiyatı uygun gibi duruyor ama satıcı değerlendirmesi görünmüyor
hocam yazıp sizi bilgilendirmek istedim bahsettiğim 285 tl lik ürün bildiğin canavar bişey çok iyi hava veriyor sağlam ürün sadece çok uzun süre kullanımda ısınma yapıyor ama normal bir ısınma. ürün ile kasamdaki tozları temizledim fiyatına göre canavar bir ürünDediğiniz fiyatı gördüm klavye ve mouse aldığım için sonra alayım dedim lakin fiyat uçtu
Bende şuan vergisiz 444.49 TL görünüyor değer mi bu ücrete.hocam yazıp sizi bilgilendirmek istedim bahsettiğim 285 tl lik ürün bildiğin canavar bişey çok iyi hava veriyor sağlam ürün sadece çok uzun süre kullanımda ısınma yapıyor ama normal bir ısınma. ürün ile kasamdaki tozları temizledim fiyatına göre canavar bir ürün
valla hocam fiyatı uygun gibi duruyor benzer modelleri 800 den başlıyor. Tam şarj bitene kadar kullanmadım fakat 10 dk kadar kullandım şarjı bitmedi. 15-20 dk dayanır gibi geliyorBende şuan vergisiz 444.49 TL görünüyor değer mi bu ücrete.
Birde şarj ne kadar gidiyor 15-20dk gidiyor mu
Teşekkürler hocam sağolvalla hocam fiyatı uygun gibi duruyor benzer modelleri 800 den başlıyor. Tam şarj bitene kadar kullanmadım fakat 10 dk kadar kullandım şarjı bitmedi. 15-20 dk dayanır gibi geliyor