SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,819
Kaça aldın hocam ben düz aj 159 u 510 tl ye aldıydımValla AJ159 APEX mouseyi bedavadan biraz pahalıya verdiler cayır cayır kullanıyorum![]()
Kaça aldın hocam ben düz aj 159 u 510 tl ye aldıydımValla AJ159 APEX mouseyi bedavadan biraz pahalıya verdiler cayır cayır kullanıyorum![]()
Beni de bir tık hayal kırıklığına uğrattı , ben ürün çeşitliliği benzer olur ve global fiyatlarıyla ya da az farkla ürün satmalarını beklerdim. Yerel satıcılar çullanacak yine üstüne. Fiyat avantajı olmayacaksa yerel deponun bir esprisi de yok açıkçası.Biggshop diye bir yer hariç başka bir satıcı göremedim ben yerel depoda, onlar da zaten hep Türkiye'de olan ürünler.
valla hatırlamıyorum hocamKaça aldın hocam ben düz aj 159 u 510 tl ye aldıydım
alacağım ürünün yerel depoda olup olmadığını nasıl bakarım
Evet öyle gerçekten, bu temu olmasa millet hala (ben de dahil) razer, steelseries, Logitech denen ucube klavyelere kalacaktık. Ben tam razer desthstalker a 8k verilir mi falan diye düşünürken aula f75 baba yağ gibi geldi. Bir de bu forum sayesinde klavye neymiş öğrendim az çokbu temu sayesinde ülkeye ucuz klavye mouse alma kültürü aşılandı bir anda her firma getirir oldu genel olarak ucuza ürünlerin tadına bakıyoruz teşşekür ederim temu başkan
bal peteği gibi oldu deneyerek her klavye mouse tadına bakıyoruz ohhh.
resmen aula,ajazz firmaların getirip satma olayına vesile oldu.
aynen öyle oldu kol gibi fiyatlar vardı rakip firma çoğaldıkça bize yarıyor.Evet öyle gerçekten, bu temu olmasa millet hala (ben de dahil) razer, steelseries, Logitech denen ucube klavyelere kalacaktık. Ben tam razer desthstalker a 8k verilir mi falan diye düşünürken aula f75 baba yağ gibi geldi. Bir de bu forum sayesinde klavye neymiş öğrendim az çok
trdeki depodan gönderilip gönderilmeyeceğini nerden anlıyoruz? ben bir ürün bakıyorum tahmini teslimat 5 gün diyor ama vergi alıyor ve nereden geleceği belli değilÜrün sayısının az olması normal , satıcı başvuruları daha dün onaylanmaya başladı. Trendyol vb. pazaryerlerinden bir farkı olacağını sanmıyorum kupon anlamında daha fazla indirim sağlanabilir.
Ürünün başlığında ''Yerel'' simgesi mevcut oradan anlayabilirsiniz.tü
trdeki depodan gönderilip gönderilmeyeceğini nerden anlıyoruz? ben bir ürün bakıyorum tahmini teslimat 5 gün diyor ama vergi alıyor ve nereden geleceği belli değil
Yerel ürünleri filtreleme gelmedi ozaman sanırım henüzÜrünün başlığında ''Yerel'' simgesi mevcut oradan anlayabilirsiniz.
Geldi, kategoriye gir eğer satıcı varsa çıkıyor.Yerel ürünleri filtreleme gelmedi ozaman sanırım henüz