TEMU Türkiye Deposunu Açtı !

Biggshop diye bir yer hariç başka bir satıcı göremedim ben yerel depoda, onlar da zaten hep Türkiye'de olan ürünler.

Biggshop diye bir yer hariç başka bir satıcı göremedim ben yerel depoda, onlar da zaten hep Türkiye'de olan ürünler.
Beni de bir tık hayal kırıklığına uğrattı , ben ürün çeşitliliği benzer olur ve global fiyatlarıyla ya da az farkla ürün satmalarını beklerdim. Yerel satıcılar çullanacak yine üstüne. Fiyat avantajı olmayacaksa yerel deponun bir esprisi de yok açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaça aldın hocam ben düz aj 159 u 510 tl ye aldıydım
valla hatırlamıyorum hocam :D

bu temu sayesinde ülkeye ucuz klavye mouse alma kültürü aşılandı bir anda her firma getirir oldu genel olarak ucuza ürünlerin tadına bakıyoruz teşşekür ederim temu başkan :D
bal peteği gibi oldu deneyerek her klavye mouse tadına bakıyoruz ohhh.
resmen aula,ajazz firmaların getirip satma olayına vesile oldu.

bu temu sayesinde ülkeye ucuz klavye mouse alma kültürü aşılandı bir anda her firma getirir oldu genel olarak ucuza ürünlerin tadına bakıyoruz teşşekür ederim temu başkan :D
bal peteği gibi oldu deneyerek her klavye mouse tadına bakıyoruz ohhh.
resmen aula,ajazz firmaların getirip satma olayına vesile oldu.
Evet öyle gerçekten, bu temu olmasa millet hala (ben de dahil) razer, steelseries, Logitech denen ucube klavyelere kalacaktık. Ben tam razer desthstalker a 8k verilir mi falan diye düşünürken aula f75 baba yağ gibi geldi. Bir de bu forum sayesinde klavye neymiş öğrendim az çok

Ürün sayısının az olması normal , satıcı başvuruları daha dün onaylanmaya başladı. Trendyol vb. pazaryerlerinden bir farkı olacağını sanmıyorum kupon anlamında daha fazla indirim sağlanabilir.

Evet öyle gerçekten, bu temu olmasa millet hala (ben de dahil) razer, steelseries, Logitech denen ucube klavyelere kalacaktık. Ben tam razer desthstalker a 8k verilir mi falan diye düşünürken aula f75 baba yağ gibi geldi. Bir de bu forum sayesinde klavye neymiş öğrendim az çok
aynen öyle oldu kol gibi fiyatlar vardı rakip firma çoğaldıkça bize yarıyor.

Ürün sayısının az olması normal , satıcı başvuruları daha dün onaylanmaya başladı. Trendyol vb. pazaryerlerinden bir farkı olacağını sanmıyorum kupon anlamında daha fazla indirim sağlanabilir.
trdeki depodan gönderilip gönderilmeyeceğini nerden anlıyoruz? ben bir ürün bakıyorum tahmini teslimat 5 gün diyor ama vergi alıyor ve nereden geleceği belli değil

trdeki depodan gönderilip gönderilmeyeceğini nerden anlıyoruz? ben bir ürün bakıyorum tahmini teslimat 5 gün diyor ama vergi alıyor ve nereden geleceği belli değil
Ürünün başlığında ''Yerel'' simgesi mevcut oradan anlayabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri