nasıl çöpe bişey olmuyor mu
Bende aynısı aldım hocam mavi renginiaz önce stoğa gelen AJAZZ 159APEX den aldım bu mousa 3 ay sonra herhangi bir şey olursa ne yapmam lazım garanti falan oluyor mu
sıkıntı iade etme süresi kaç gün biliyor musunGaranti yok sayman lazım temudan ürün alırken. İade konusunda sorun çıkartmıyorlar ama garanti yok
hocam sen geldiğine şükret almıssın zaten 500e 800e bir ürün at çöpe yenisini alaz önce stoğa gelen AJAZZ 159APEX den aldım bu mousa 3 ay sonra herhangi bir şey olursa ne yapmam lazım garanti falan oluyor mu
90 günsıkıntı iade etme süresi kaç gün biliyor musun
hocam tamam pahalı ürün baya iyi fiyata aldık ama bozuk gelirse de para çöp olmasınhocam sen geldiğine şükret almıssın zaten 500e 800e bir ürün at çöpe yenisini al
Temu; Garanti ney? Yeniyor mu. Ama sizde varya mübarek geldiğinde sağlamsa sağlam işte. Çin'den buraya nasıl garanti hizmeti versin? Kandıran çok olur. Zaten adamlar 5 te 1 fiyatına satıyor.az önce stoğa gelen AJAZZ 159APEX den aldım bu mousa 3 ay sonra herhangi bir şey olursa ne yapmam lazım garanti falan oluyor mu
Bilgilenmek için sordum da sinirlendiniz galibaTemu; Garanti ney? Yeniyor mu. Ama sizde varya mübarek geldiğinde sağlamsa sağlam işte. Çin'den buraya nasıl garanti hizmeti versin? Kandıran çok olur. Zaten adamlar 5 te 1 fiyatına satıyor.