Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,317
Bakalım hocam o zaman p40i alabilirim gibi hiç 1k vermeye gerek yok galiba konfor anlamindada çok fark yoksap40i de üzmez emin olun.
Bakalım hocam o zaman p40i alabilirim gibi hiç 1k vermeye gerek yok galiba konfor anlamindada çok fark yoksap40i de üzmez emin olun.
konfor anlamında hiç fark yok diye biliyorum. farklar sanırım gürültü engelleme, ldac kodek desteği(tws lerde hiçbir anlamı yok) ve birkaç ekstra özellik.Bakalım hocam o zaman p40i alabilirim gibi hiç 1k vermeye gerek yok galiba konfor anlamindada çok fark yoksa
Bakayım özelliklere hocam o zaman çok önemli değilse p40i yapistiririzkonfor anlamında hiç fark yok diye biliyorum. farklar sanırım gürültü engelleme, ldac kodek desteği(tws lerde hiçbir anlamı yok) ve birkaç ekstra özellik.
P40i fiyatları uçmuş hocam 1.6k olmuşkonfor anlamında hiç fark yok diye biliyorum. farklar sanırım gürültü engelleme, ldac kodek desteği(tws lerde hiçbir anlamı yok) ve birkaç ekstra özellik.
Ben r50i ile karistirmisim hocam şimdi fark ettimP40i fiyatları uçmuş hocam 1.6k olmuş![]()
Muhtemelen parayı halledersem qcy ht08 melobuds proydu galiba onu çok öneriyorlar veya liberty 4 nc alırım gibikonfor anlamında hiç fark yok diye biliyorum. farklar sanırım gürültü engelleme, ldac kodek desteği(tws lerde hiçbir anlamı yok) ve birkaç ekstra özellik.
Bakalım hocam o zaman parayı denklestirebilirsem liberty 4nc yoksa r50iben olsam tercihimi ankerden yana kullanırdım.
Hocam radikal bir karar alarak buds fe aldımben olsam tercihimi ankerden yana kullanırdım.