TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,992
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zamanda kargolarimi takip edemicemTemu uygulamasını silebilirsin ve bir daha indirmezsin
O zamanda kargolarimi takip edemicemTemu uygulamasını silebilirsin ve bir daha indirmezsin
Al baba al demek iyi almakta iyide bu kart ekstresi nasil odenicekal baba al bırakma bende geçen silmeyi denedim silmeden gireyim dedim kupon çıktı durduramıyorum kendimi
kampanya harici sipariş olustur 1000 tl son kredini kullan birdaha alısveris yapmaya dusunursunAl baba al demek iyi almakta iyide bu kart ekstresi nasil odenicek
Cok mantikli la dedigin gihi yapicamkampanya harici sipariş olustur 1000 tl son kredini kullan birdaha alısveris yapmaya dusunursun
Kral onolay nasi oluyo ya bana diyoki 400 TL lik ürün al 3300 TL para iadesi diyor bunu hesapta bakiye olarak gosteriyor sanırım sonra o bakiyeyi harcamak için yeniden mi para istiyorİhtiyacim olan seyleri aldim ama surekli indirim veriyor onu veriyor bunu veriyor dayanamiyorum ihtiyacim olmayan seyleride aliyorum yok 1000tl kredi yok 700 kredi bi bakiyorum vergi dahil 600tlye urun almisim ama hicbirine ihtiyacim yok bunu nasil durdurucam
Kanka 1000 TL iade vericek o parayı harcamak için bida pami istiyor senden bende böyle ona göre alışveriş yapicamAlıntıyı görüntüleBeler durmuyo bu napicam ben az once ihtiyacim olmadigi halde mont aldim ne yapacagim simdi bi 1000tl daha iadem gelecek ya onada bi 1000tl daha iade verirse
bu kupon bu farklı evet istiyor ayrıcaKral onolay nasi oluyo ya bana diyoki 400 TL lik ürün al 3300 TL para iadesi diyor bunu hesapta bakiye olarak gosteriyor sanırım sonra o bakiyeyi harcamak için yeniden mi para istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka 1000 TL iade vericek o parayı harcamak için bida pami istiyor senden bende böyle ona göre alışveriş yapicam
Anladımbu kupon bu farklı evet istiyor ayrıca
hesabı şu duruma getirebilirsen bence başarılı olurbu kupon bu farklı evet istiyor ayrıca
bu duruma getirebilmek için 7115tlye ihtiyacım varhesabı şu duruma getirebilirsen bence başarılı olur
-7000 EU8HYB8DYB8DYB8Dbu duruma getirebilmek için 7115tlye ihtiyacım var