Yardım Temudan ARGB Fan alınır mı??

türkiyede
bu fanlar hariç ucuz ve argb fan bulamadım temuya baktığımda görsellik olarak daha iyiler var yukarıdaki linkte ama bazıları no name galiba ben kasanın üstüne 2 tane 120mm takmak istiyorum ya 2 tane alıcam ya da 3 lü set olarak daha uyguna satılan varsa onu alırım sizin düşünceleriniz nedir? vergiyle falan toplam fiyatı uyguna gelen varmı? birde temunun bir sürü kampanyası indirimi oluyor onlarında geçerli olduğu bir durum olursa daha iyi olur

gönlüm türkiyede satılan olarak bu fanlara kayıyor ama stok yok hiçbir yerde
Aynı fanlardan bende aldım 7 adet no name bir fan ama gayet kaliteli ve görsel olarak çok iyiler alta resim ve video bırakıyorum sormak istediğin varsa sorabilirsin.

Ekler

• Screenshot_2025-07-02-11-42-46-963_com.estrongs.android.pop.webp
    Screenshot_2025-07-02-11-42-46-963_com.estrongs.android.pop.webp
    70.2 KB · Hit: 16
  • Screenshot_2025-07-02-11-43-52-119_com.estrongs.android.pop.webp
    Screenshot_2025-07-02-11-43-52-119_com.estrongs.android.pop.webp
    83.8 KB · Hit: 16
Ben bu fanı aldım 4 gündür kargoda bakalım nasıl gelecek arkadaşım aldı fan rgb li çok iyidi.
direk fana yonlendirmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fanlardan bende aldım 7 adet no name bir fan ama gayet kaliteli ve görsel olarak çok iyiler alta resim ve video bırakıyorum sormak istediğin varsa sorabilirsin.
ses seviyesi ve hava akışı nasıl? birde bu renkleri ayarlamasi nasil yapiliyor. benim kasanin arkasinda argb kontrolcu var 2 tane bos yer var oraya takarim kablolari

Ekler

• 1000032046.webp
    1000032046.webp
    212.3 KB · Hit: 10
Bana baya indirim yapmasına rağmen bence ucuza gelmiyor hala, Temu'yu seçeneklerden çıkart bence bu ürün için. 800 liraya thermalright al geç bence.

Bana baya indirim yapmasına rağmen bence ucuza gelmiyor hala, Temu'yu seçeneklerden çıkart bence bu ürün için. 800 liraya thermalright al geç bence.
evet vergilerle sıkıntı oluyor. turkiyede o 800 lira haricinde baska yok galiba argb fan varmidir sizin oneriniz

Bu kasanda sırıtmazsa bence bunu al, çünkü fanın ortası saydam.
cok sırıtır diye dusunuyorum ya bunun siyahi lazim iste o da satilmiyor hiçbir yerde

Ben ters olanlardan 1 tane aldım 1 tane daha alicam görsellik icin iyi duruyor

Bunlarida kullaniyorum

direk fana yonlendirmiyor

ses seviyesi ve hava akışı nasıl? birde bu renkleri ayarlamasi nasil yapiliyor. benim kasanin arkasinda argb kontrolcu var 2 tane bos yer var oraya takarim kablolari
Ben şu soldaki frostwınd prism 4 pro aldım hava akışı 65 cfm gayet yeterli vs sessiz 1600 rpm çevirebiliyor renk ve argb çok iyi şöyle parasının tam karşılığını veriyor

Geri