Kral pcden mi yaptın mobilde olmuyorayakkabıyı ekle ödeme sayfasında çıkar ayakkabıyı o şekilde alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ayakkabı alınır mı sorusuna ben şahsen güvenmezdim.
Birde pcde yapsam dediğini problem olurmu 670 geçmemiş oluyorKral pcden mi yaptın mobilde olmuyor
ikisinden de denedim ikisinden de oluyor. mobilde ürün adedini 0 seçip onayla diyince oluyorKral pcden mi yaptın mobilde olmuyor
Kral bende mobilde siliniyor valla olmuyorikisinden de denedim ikisinden de oluyor. mobilde ürün adedini 0 seçip onayla diyince oluyor
bilemiyorum bende oluyorKral bende mobilde siliniyor valla olmuyor
hocam ona bir çözüm buldular galiba bende de olmuyor ödeme sayfasından siparişi tamamlayamıyorum. Ayriyeten ayakkabı köşede dursun indirim kuponum var diye düşünmüştümikisinden de denedim ikisinden de oluyor. mobilde ürün adedini 0 seçip onayla diyince oluyor
telefonda google chromdan falan deneyin belki olurhocam ona bir çözüm buldular galiba bende de olmuyor ödeme sayfasından siparişi tamamlayamıyorum. Ayriyeten ayakkabı köşede dursun indirim kuponum var diye düşünmüştüm
Googledan oluyor dendiği gibitelefonda google chromdan falan deneyin belki olur
hocam hangi satıcıdan aldınız ve çok satılan ayakkabılardan mı gitmeliyimAlan bi tabıdık var memnun. Bende aldım gelicek pzt filan. Çok bişey beklemiyom bi sezon götğrse yeter. Zaten artık marka olan ayakkabılarda kaliteli drğil aynı fabrikasan çıkma gibi bişey..
kaliteli bişey istiyorsan yüksek puanlı satışı fazla olan bir yerden al yoksa çok kötü gelirhocam hangi satıcıdan aldınız ve çok satılan ayakkabılardan mı gitmeliyim
Tavsiye etmem altarnatif başka seçenekleriniz ve ya ihtiyacınız olan bir şey var ise onu alabilirsinizMerhabalar, Temudan mouse siparişi vereceğim fakat istenen fiyat olmadığı için ayakkabıyla birlikte almaya karar verdim fakat ayakkabı ilk defa alacağım. Alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi