Herkese selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi TEMU üzerinden kablosuz bir klavye bakıyorum tavsiyeleriniz varsa bakmak isterim. Ben 3 adet klavye buldum fakat tam olarak emin olamadım.
Benim bulduklarım:
Benim bulduklarım:
Ajazz Ak680 en iyi tercih olacaktır hem birde TR içi ajazz zaten 1K küsür fiyata satılıyor linkini koyuyorum bakabilirsinizHerkese selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi TEMU üzerinden kablosuz bir klavye bakıyorum tavsiyeleriniz varsa bakmak isterim. Ben 3 adet klavye buldum fakat tam olarak emin olamadım.
Benim bulduklarım:
Bir tek o kablolu diğerlerine kıyasla daha iyi bir marka olduğunu biliyorum ama kablosuz farklı bir seçenek varsa değerlendirmeyi düşündüm açıkçası. Link için de teşekkürler TEMU'da indirimim olduğu için daha uyguna geliyor ürünler o yüzden oradan bakmak istedim.Ajazz Ak680 en iyi tercih olacaktır hem birde TR içi ajazz zaten 1K küsür fiyata satılıyor linkini koyuyorum bakabilirsiniz
O zaman Eweadn V75 de bakabilirsiniz önceden araştırmıştım oda güzel bir klavye tercih edilebilirBir tek o kablolu diğerlerine kıyasla daha iyi bir marka olduğunu biliyorum ama kablosuz farklı bir seçenek varsa değerlendirmeyi düşündüm açıkçası. Link için de teşekkürler TEMU'da indirimim olduğu için daha uyguna geliyor ürünler o yüzden oradan bakmak istedim.