Bildiğin yok ajazzlar kalitesiz ve artık ekstra pahalıya geliyornası yok ya
0 sıkıntı 9 aydır kullanıyom bi sıkıntısını görmedim hotswap destekleyen bi klavye alıp lube uygularsan dadından yenmezTemu'dan kablosuz mouse ve klavye almayı düşünüyorum ancak güvenemedim. Problem yaşar mıyım?
2-2,5 belki 3 duruma bağlıİkisi için toplam bütçeni söylersen ona göre öneri yapılabilir
öneriniz varmı0 sıkıntı 9 aydır kullanıyom bi sıkıntısını görmedim hotswap destekleyen bi klavye alıp lube uygularsan dadından yenmez
Lube uygulamak derken? Sıfır klavyeyinin switchlerini neden lubelayalım hocam hangi klavyeyi alıp lubeladınız?0 sıkıntı 9 aydır kullanıyom bi sıkıntısını görmedim hotswap destekleyen bi klavye alıp lube uygularsan dadından yenmez
fabricate lube olanlar çok lube lu olmuyor hocam ya benim aula nın lube lar uçmaya başladı meselaLube uygulamak derken? Sıfır klavyeyinin switchlerini neden lubelayalım hocam hangi klavyeyi alıp lubeladınız?
Güvenilir ama gereksiz kuzen aldı hiçbir işe yaramıyorTemu'dan kablosuz mouse ve klavye almayı düşünüyorum ancak güvenemedim. Problem yaşar mıyım?
elime geçen çoğı klavyeye yapıyorum ben lube işlemişni keyfini enaz 10 a katlıyoLube uygulamak derken? Sıfır klavyeyinin switchlerini neden lubelayalım hocam hangi klavyeyi alıp lubeladınız?
direk uçuyo onların lubesi de kendin tazeleyebilirsin sadece uğraştırıyo bi riskiyok bencefabricate lube olanlar çok lube lu olmuyor hocam ya benim aula nın lube lar uçmaya başladı mesela