olayı anlatayım ilk ben açtım konuyu sonra bunlar peş peşe açtı. ve hatta açtıkları konuda ref kasılıyor diyerek bana saldırıda bulundular daha sonrası kampanya linkini kopyalayıp atmadığınız zaman üye olan kimseye kod gelmiyormuş bunu da sonradan öğrendik keza konu açtıklarında kendi konularında üyelerin hesaplarını patlattılar kimse kupon ve kod alamadı bunlar yüzünden.
ref konusunda ben direkt kampanyayı paylaşıp attım. sıcak fırsatlar paylaşımlarımda ben direkt link kopyalıyorum zaten bilen biliyor forumda. ( takip ettiğim x kişilerin indirim grupları sayfalarının linkleri copy paste atarım )
sonra bana refli link atıyorsun diyenlere bana konuyu anlatın nerden para kazanılıyor diye sordum hiç biri cevaplayamadı bu soruyu soranlar yani refli link attın diyenler bana sonra tek tek konu açtılar beni suçlayanlar kendileri refli para kazanma yoluna gittiler yani. bir nevi kendilerini kendileri patlattı adım bomba soyadım ölüm ulan der gibi
akabinde günler sonra biri bana link attı refli paylaşım burdan kazanılıyor diye ki haberim yoktu atan kişi de benim haberim olmadığını bildiği için araştırıp atmış bana. daha sonra ben uyarı aldım konuyu adminlerle paylaştım sonrasında forum yönetimi zaten sıra sıra herkese uyarı attı bir tanesini de ben yedim. banlananlar ref harici farklı bişey yaptıkları içindir yada ref içindir bilemiyorum.