Hangi tornavida seti hocam?Ya ben geçen aylarda telefonuma yükledim ama bir şeyler satın almadım oaralar. Yorumlara bi indim adamlar 800 Tllik şarjlı tornavida setini 150 TL'ye almışlar ilk sipariş indirimden kafaları yersin ya
Hocam Ali express gibi ayda 5 ürün sınırlaması yok mu? Nasıl 40 ürün sipariş verdiniz? Gümrüğe takılmıyor mu? Bilen birisi cevaplasın lütfen duruma göre bende yüklü alışveriş yapacağımArkadaşım var, bu hafta bana gelecek gelsin ben de paket fotosu atarim hepsini gectim youtube kayniyor paket açilimi ile hocam uygulama gayet güzel 40 parça ürün aldım
Zaten senin dediğin şeklinde oluyor aldığı ekran görüntüsünde de "Ödeme yapıldıktan sonra fiyatı düşen ürünler: " yazıyor. Aynı uygulamayı amazon otomatik yaparken burada elle seçmeniz gerekiyor.urune zam gelınce nıye para verıyor? ındırım olursa verıyodur
Benim bildiğime göre temu 30 urunde alsaniz hepsini tek pakette gonderiyor ondan gumruk problemi olmuyor.Hocam Ali express gibi ayda 5 ürün sınırlaması yok mu? Nasıl 40 ürün sipariş verdiniz? Gümrüğe takılmıyor mu? Bilen birisi cevaplasın lütfen duruma göre bende yüklü alışveriş yapacağım
Adamlara yazık değil mi onlar ne yiyecekKutular hasar görebilir ama ürünler geliyor yani onda sıkıntı yok. Ama tabii aliexpress gibi kalite kalite ürünler var. Dandikte denk gelebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse benden çalamaz
Fikret abi hatırlıyor musun bi kere tapınakta tandır yapalım demiştinAdamlara yazık değil mi onlar ne yiyecek
EheheheeeheFikret abi hatırlıyor musun bi kere tapınakta tandır yapalım demiştin
bu iade sadece temu hesabına mı alınabiliyor ?Daha önce uygulamayı kullanmayan buradan uygulama hakkında bilgiye sahip olabilir: https://*******/m/uaxtywmv3ii
Şimdi Asıl olaya gelelim.
Selamlar,
Ben iademi aldım, eğer sipariş verdiyseniz mutlaka sizde iadenizi alın sadece ürünün fiyatına zam gelmiş ise size onun iadesini veriyor ben 102₺ İademi Aldım
Şimdi gelelim nasıl yapacağimıza,
1- Siparişlerime girin, satın aldiginiz ürünlere tıklayın ve az aşsagi kaydirin "Fiyat Düzenlemesi" Butonuna basın.
Alıntıyı görüntüle
2- Eğer varsa ürünler böyle listelenir, fiyat duzenlemesi talep edin'e basın iadeniz tamamlansın
Alıntıyı görüntüle
2 siparişim vardi totalde 102₺ iade aldım mutlaka iadenizi alın kargolama veya işleniyor aşamasında bile olsa alabiliyorsunuz
Buradan da İndirim Listemize Göz atabilirsiniz
anlatayımHocam Ali express gibi ayda 5 ürün sınırlaması yok mu? Nasıl 40 ürün sipariş verdiniz? Gümrüğe takılmıyor mu? Bilen birisi cevaplasın lütfen duruma göre bende yüklü alışveriş yapacağım
Değerli açıklamanız için teşekkür ederim hocam.anlatayım
aliexpresten ürün alırsın > satıcı ürünü paketler > satıcı ürünü doğrudan kargolar > gümrükten 1 adet hakkın geçmiş olur
temudan ürün alırsın > satıcılar ürünü temuya gönderir > temu ürünleri aynı koliye koyar > gümrükten yine 1 adet hakkın geçmiş olur
yani temuda istersen 50 tane al ki ben 49 tane aldım şu anda kargoda, geçer. temu kendisi kolileyip yolluyor aliexpresste ise satıcılar kendi ayrı ayrı gönderiyor
Evet banada kredi olarak verdi diğer alisverisimde kullandimbu iade sadece temu hesabına mı alınabiliyor ?