Neler Yeni

🔥İndirim TEMU'dan Paranızı Geri Almayı Unutmayın🔥😱

Revedor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur
Ya ben geçen aylarda telefonuma yükledim ama bir şeyler satın almadım oaralar. Yorumlara bi indim adamlar 800 Tllik şarjlı tornavida setini 150 TL'ye almışlar ilk sipariş indirimden kafaları yersin ya

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Ya ben geçen aylarda telefonuma yükledim ama bir şeyler satın almadım oaralar. Yorumlara bi indim adamlar 800 Tllik şarjlı tornavida setini 150 TL'ye almışlar ilk sipariş indirimden kafaları yersin ya
Hangi tornavida seti hocam?

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
AuF
Arkadaşım var, bu hafta bana gelecek gelsin ben de paket fotosu atarim hepsini gectim youtube kayniyor paket açilimi ile hocam uygulama gayet güzel 40 parça ürün aldım😅

Hocam Ali express gibi ayda 5 ürün sınırlaması yok mu? Nasıl 40 ürün sipariş verdiniz? Gümrüğe takılmıyor mu? Bilen birisi cevaplasın lütfen duruma göre bende yüklü alışveriş yapacağım

Hocam Ali express gibi ayda 5 ürün sınırlaması yok mu? Nasıl 40 ürün sipariş verdiniz? Gümrüğe takılmıyor mu? Bilen birisi cevaplasın lütfen duruma göre bende yüklü alışveriş yapacağım
Benim bildiğime göre temu 30 urunde alsaniz hepsini tek pakette gonderiyor ondan gumruk problemi olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Oğulcan Ocaklı
Kutular hasar görebilir ama ürünler geliyor yani onda sıkıntı yok. Ama tabii aliexpress gibi kalite kalite ürünler var. Dandikte denk gelebiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse benden çalamaz :cool:
Adamlara yazık değil mi onlar ne yiyecek :D

SakusV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hasan Erikli
Daha önce uygulamayı kullanmayan buradan uygulama hakkında bilgiye sahip olabilir: https://*******/m/uaxtywmv3ii

Şimdi Asıl olaya gelelim.
Selamlar,

Ben iademi aldım, eğer sipariş verdiyseniz mutlaka sizde iadenizi alın sadece ürünün fiyatına zam gelmiş ise size onun iadesini veriyor ben 102₺ İademi Aldım😎

Şimdi gelelim nasıl yapacağimıza,

1-
Siparişlerime girin, satın aldiginiz ürünlere tıklayın ve az aşsagi kaydirin "Fiyat Düzenlemesi" Butonuna basın.
Alıntıyı görüntüle
2- Eğer varsa ürünler böyle listelenir, fiyat duzenlemesi talep edin'e basın iadeniz tamamlansın😎
Alıntıyı görüntüle

2 siparişim vardi totalde 102₺ iade aldım mutlaka iadenizi alın kargolama veya işleniyor aşamasında bile olsa alabiliyorsunuz🤩

Buradan da İndirim Listemize Göz atabilirsiniz
bu iade sadece temu hesabına mı alınabiliyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
berke can
anlatayım
aliexpresten ürün alırsın > satıcı ürünü paketler > satıcı ürünü doğrudan kargolar > gümrükten 1 adet hakkın geçmiş olur
temudan ürün alırsın > satıcılar ürünü temuya gönderir > temu ürünleri aynı koliye koyar > gümrükten yine 1 adet hakkın geçmiş olur

yani temuda istersen 50 tane al ki ben 49 tane aldım şu anda kargoda, geçer. temu kendisi kolileyip yolluyor aliexpresste ise satıcılar kendi ayrı ayrı gönderiyor

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
AuF
anlatayım
aliexpresten ürün alırsın > satıcı ürünü paketler > satıcı ürünü doğrudan kargolar > gümrükten 1 adet hakkın geçmiş olur
temudan ürün alırsın > satıcılar ürünü temuya gönderir > temu ürünleri aynı koliye koyar > gümrükten yine 1 adet hakkın geçmiş olur

yani temuda istersen 50 tane al ki ben 49 tane aldım şu anda kargoda, geçer. temu kendisi kolileyip yolluyor aliexpresste ise satıcılar kendi ayrı ayrı gönderiyor
Değerli açıklamanız için teşekkür ederim hocam.

Top Bottom