Neler Yeni

Temudan RGB Led alınır mı??

bunyoox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bünyamin GÜNEŞ
Merhabalar odama bulut tavan yapacağım ve 30 metre LED almam gerekiyor Türkiye den baktığımda en az 1000 TL vermem gerekiyor ama temu dan alırsam 1-2 ürünle daha uyguna geliyor ama sizce uzun ömürlü olur mu ve güçlü ışık verir mi? 1 sene kadar götürür mü beni? alacağım ürün- TEMU RGB LED

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eren Bilal Cihan
Merhabalar odama bulut tavan yapacağım ve 30 metre LED almam gerekiyor Türkiye den baktığımda en az 1000 TL vermem gerekiyor ama temu dan alırsam 1-2 ürünle daha uyguna geliyor ama sizce uzun ömürlü olur mu ve güçlü ışık verir mi? 1 sene kadar götürür mü beni? alacağım ürün- TEMU RGB LED
Ürün yorumlarına bak bide ne kadar satılmış ona bak zaten ikiside iyiyse düşünmeye gerek yok alın geçin

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Tuğra
alınır tabi türkiyedekilerin yarı fiyatından bile daha ucuza geliyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
hocam bulut tavanda bu tarz ledler yanma yapıyor diye biliyorum neon led alarak yapın derim.

Top Bottom