nasıl yanı anlamadımüst limit 1070 lira alt limit sende yazar ayrıca alt limite takılmamak için sipariş ettikten sonra kargolanmadan iptal edebilirsin
şu an klavye ve mouselarda çok güzel indirimler var vergiyle bile yarı fiyatına geliyorTemu vs siteler avantajlı fiyat ve bulunayan bir sürü ürünü size sağlıyordu. Vergileri gördükten sonra almıyorum artık. Bu vergi değil ambargo gibi bir şey.
şöyle 1070 lira üstü ürünü satın alamazsın en az alman gereken miktar da sepetine ürün ekleyince çıkar aşağıdanasıl yanı anlamadım
iptal etme olayı nasıl oluyor ne + sı varnasıl yanı anlamadım
Şeyi belirtsen daha güzel olurdu, Vergiler dahil 1070 mi yoksa sadece ürünler ile 1070 mi üst limit oluyor?üst limit 1070 lira alt limit sende yazar ayrıca alt limite takılmamak için sipariş ettikten sonra kargolanmadan iptal edebilirsin
vergi hariçŞeyi belirtsen daha güzel olurdu, Vergiler dahil 1070 mi yoksa sadece ürünler ile 1070 mi üst limit oluyor?
Hocam aslında çok basit aynı diğer siteler gibi, Mesela ben böyle bi sepet yapıp satın alım yaptım, altta yazan fiyat size vergiler ve kargo dahil fiyattır. Buraya işte kartını tanımlayacaksın ve adres bilgilerini gireceksin ayrıca Türkiye Vatandaşı olan birisinin TC Kimlik No’sunu girmen lazım, 1 TC no’su ile aylık 5 Adet Alışveriş sepeti oluşturabilirsin.En az limit ve en çok limit nedir, klavye sipariş edeceğim ama çekiniyorum açıkcası çünkü hiç alışveriş yapmadığım bir site.
Mesela hocam senin bu yaptigin sepetin aynisini ilk kez kullanacak bir temu kullanıcısı daha dusuk fiyata alabiliyor mu?Hocam aslında çok basit aynı diğer siteler gibi, Mesela ben böyle bi sepet yapıp satın alım yaptım, altta yazan fiyat size vergiler ve kargo dahil fiyattır. Buraya işte kartını tanımlayacaksın ve adres bilgilerini gireceksin ayrıca Türkiye Vatandaşı olan birisinin TC Kimlik No’sunu girmen lazım, 1 TC no’su ile aylık 5 Adet Alışveriş sepeti oluşturabilirsin.
Oluşturduğum alışveriş sepetinin vergiler hariç fiyatıda böyle 753TL eğer o kısım 1070TL yi geçiyorsa ekstra gümrük vergisi çıkar, buna dikkat etmen lazımHocam aslında çok basit aynı diğer siteler gibi, Mesela ben böyle bi sepet yapıp satın alım yaptım, altta yazan fiyat size vergiler ve kargo dahil fiyattır. Buraya işte kartını tanımlayacaksın ve adres bilgilerini gireceksin ayrıca Türkiye Vatandaşı olan birisinin TC Kimlik No’sunu girmen lazım, 1 TC no’su ile aylık 5 Adet Alışveriş sepeti oluşturabilirsin.
Hocam anladım, peki bu klavyenin switchi nedir bir bakar mısınız? https://share.temu.com/cADPTNQ1m3AHocam aslında çok basit aynı diğer siteler gibi, Mesela ben böyle bi sepet yapıp satın alım yaptım, altta yazan fiyat size vergiler ve kargo dahil fiyattır. Buraya işte kartını tanımlayacaksın ve adres bilgilerini gireceksin ayrıca Türkiye Vatandaşı olan birisinin TC Kimlik No’sunu girmen lazım, 1 TC no’su ile aylık 5 Adet Alışveriş sepeti oluşturabilirsin.
Hocam ben bu hesabı temu ilk piyasaya sürüldüğü zaman hesap açmıştım ancak hiç sipariş vermedim bu verdiğim sipariş ilk siparişimdir. Belki hesabı yeni oluşturan kişi anlık olarak indirim alabiliyordur ancak bu konu hakkımda bilgim yokMesela hocam senin bu yaptigin sepetin aynisini ilk kez kullanacak bir temu kullanıcısı daha dusuk fiyata alabiliyor mu?
Hangi switch olduğunu bilmeden aldım ben zaten switch hakkında'da pek bi bilgim yok, Aula F75 konusunda kesin bi cevap bulabilirsin bence, ben baktım beyaz rengi çok güzeldi youtube girip bide incelemesine baktım hoşuma gitti satın aldım gibi bir şey oldu, Youtube'da gördüğüm video'da ise adam 2,3 çeşit switch seçebiliyordu satın alımda, ancak burada öyle bi seçeneğimiz yok.Hocam anladım, peki bu klavyenin switchi nedir bir bakar mısınız? https://share.temu.com/cADPTNQ1m3A
Ayrıca ben bu klavyeyi satın aldım, Switch ne çıkarsa bahtıma kafasındayım, zaten şu an hali hazırda mebran klavye kullanıyorum.Hocam anladım, peki bu klavyenin switchi nedir bir bakar mısınız? https://share.temu.com/cADPTNQ1m3A